GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrent'in tazminat maddesi gerçekse çok iyi olmuş.
Bu madde hocanın erkenden kovulamayacağı anlamına geliyor.

Yoksa bizim öyle yapar, böyle yapar 4-5 maçla hocayı kovdururdu.
Torrent yanlış tercih de olabilir, yetersiz de. Ancak eğer bir adamı inanıp getiriyorsan ona bir süre vermen gerekiyor.
Tarih nice başarısız başlayıp eşsiz başarılar yakalayan örneklerle dolu.

Torrent'in tazminat maddesi gerçekse çok iyi olmuş.
Bu madde hocanın erkenden kovulamayacağı anlamına geliyor.

Yoksa bizim öyle yapar, böyle yapar 4-5 maçla hocayı kovdururdu.
Torrent yanlış tercih de olabilir, yetersiz de. Ancak eğer bir adamı inanıp getiriyorsan ona bir süre vermen gerekiyor.
Tarih nice başarısız başlayıp eşsiz başarılar yakalayan örneklerle dolu.
3mac daha puan kaybedelim, ptt1lig de basaridan basariya kosariz

3mac daha puan kaybedelim, ptt1lig de basaridan basariya kosariz
Kadromuz çok harika ama hoca beceremiyor mu diyoruz?
O zaman tarihimizin en başarılı hocası da (ki artık gitmesini istedim) başaramadı, bu da başaramıyor demektir.
O zaman bu kadar az zaman kalmışken bunu gönderip getireceğimiz başka hoca sihirli değnek ile gelmeyeceğine göre umudumuz ne?

Torrent bile şaşkındır muhtemelen yardımcı hocalık teklifi almışken büyük bir kulübe nasıl beni teknik direktör yaptılar diyordur ,demekki bukadar kerizler varmış diyerekten paraları götüreyim demistir

Torrent bile şaşkındır muhtemelen yardımcı hocalık teklifi almışken büyük bir kulübe nasıl beni teknik direktör yaptılar diyordur ,demekki bukadar kerizler varmış diyerekten paraları götüreyim demistir
Yardımcı olarak falan değil. Terim'i sportif direktör yapıp Domenec'i hoca yapma planları vardı ancak Terim kabul etmeyince oraya da Campos'u düşündüler. Ancak SD olarak değil danışman olarak anlaşabildiler. Bunun da sebebi transferlerde yanılma payını en aza indirmek. Çünkü Terim ve kendi scout ekibinin getirdiği oyuncuların seviyeleri düşük bulundu.

Sene sonu için hoca hazır bana kalırsa. Campos çoktan ayarlamış ve anlaşmış olabilir. Büyük ihtimalle oyucularla da sezon sonu olmadan anlaşılacak. Bu seneyi atlatırsak ben önümüzü açık görüyorum.

Kadromuz çok harika ama hoca beceremiyor mu diyoruz?
O zaman tarihimizin en başarılı hocası da (ki artık gitmesini istedim) başaramadı, bu da başaramıyor demektir.
O zaman bu kadar az zaman kalmışken bunu gönderip getireceğimiz başka hoca sihirli değnek ile gelmeyeceğine göre umudumuz ne?
Kadroda eksikler olsada, uzerimizdeki takimlardsn dahami kötu? Misal alanyadan kac tane oyuncu alip koyarsin bizim takima? Farioli nasil gelir gelmez hissettirdi dokunusunu?

Oynayamadigimiz pas oyunundan vaz gecip hangi oyun uygunsa bu takima onu oynatabilen bi hoca ile bugunkunden cok daha iyi olacaktir takim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt