GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Aktürkoglu

IMG_20220304_160725.webp

koca sezonda sakatim diyip 10 mac oynayip yatani geri alana söverim.
Yerli oyuncuya ihtiyacimiz yok fazlasiyla çöp var zaten takımda.

Serdar Güzelaydın’ın paylaşıma bak. Bu Yüce kimle yemek yedi yahu

Edit: Bu şu an çekilmiş. Öğlen de Elmas ile yemek yemişler

kimdir necidir bu biraz acarmisin konuyu knk

Terim kovulduktan sonrada bir paylaşımı olmuştu. Elmas’ı indireceğine işaret eden. Seçim çalışmalarında kulis yapan birisi sanırım. Akil adam mı denir ne denir bilmiyorum. DÖ’nün o kadar oy almasını bu sağlıyordu. Bir de Bip’in ortağı deniliyordu. Medya bağlantıları sağlam birisi. Ahmet Yüce’de üyeler arasında sevilen birisiymiş. Skoda TR’nin sahibi. Sözü geçen bir isim. Terim ile arası kötü diyenler de vardı iyi diyenlerde. Sanırım iyiymiş.

Terim kovulduktan sonrada bir paylaşımı olmuştu. Elmas’ı indireceğine işaret eden. Seçim çalışmalarında kulis yapan birisi sanırım. Akil adam mı denir ne denir bilmiyorum. DÖ’nün o kadar oy almasını bu sağlıyordu. Bir de Bip’in ortağı deniliyordu. Medya bağlantıları sağlam birisi. Ahmet Yüce’de üyeler arasında sevilen birisiymiş. Skoda TR’nin sahibi. Sözü geçen bir isim. Terim ile arası kötü diyenler de vardı iyi diyenlerde. Sanırım iyiymiş.
Terim ile arası iyi biri hatta Dursun başkanı Terim için ikna eden kişi. Bip'in ortağı olduğunu bilmiyordum ama şimdi anlaşıldı Haluk ve Gökhan Dinç'in bazı haber kaynakları ve kimin ağzıyla konuştuğu iplerinin nerede olduğu da daha net belli oldu kafamda. Kulüpte bir etkisi vardı ama Özbek'i desteklemesine rağmen Cengiz kazanmıştı seçimi mesela.

Son düzenleme:
Evet berbat, karaktersiz, kişiliksiz bir herif twitter'da.
Ben sadece karaktersiz herifin teki olduğunu düşünmüştüm ama Fatih hocayla yemek yiyecek kadar eli uzunmuş.Hoca da iyice kendinden soğutuyor artık beni, ne işin var senin şu tiple ya.

Bu Ahmet Yüce'nin ne katkısı olmuş ki.Camiada sözü çok geçiyorsa, gelsin hiç olmadı voleybol branşına 2-3 destek atsın.Herkeste anca bir laflar, havalar.Erden Timur'un tırnağı etmiyorsunuz.

Terim ile arası iyi biri hatta Dursun başkanı Terim için ikna eden kişi. Bip'in ortağı olduğunu bilmiyordum ama şimdi anlaşıldı Haluk ve Gökhan Dinç'in bazı haber kaynakları ve kimin ağzıyla konuştuğu iplerinin nerede olduğu da daha net belli oldu kafamda. Kulüpte bir etkisi vardı ama Özbek'i desteklemesine rağmen Cengiz kazanmıştı seçimi mesela.

DÖ o seçimde 70-80 oyla kaybetti. Eğer bir hafta önce tüydüler demeseydi kazanıyordu. Bence büyük başarı renktaş. O kadar başarısız birisi oyların yarısını aldı sonuçta.

Edit: DÖ seçimi deyince aklıma geldi. Mehmet Ayan’a seçimi kesin DÖ kazanıyor diyen kişi Serdar Güzelaydın’dı. Mehmet Ayan çok önemli bir kişi demişti. Videoyu hatırlıyorsan ilk oradan öğrenmiştim Güzelaydın’ın kim olduğunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt