Bence tek taraflı bakıyorsun olaylara. Sene başında nerden geldi bu Crespo diyordu herkes, muhtemelen bizim maçta gol atmasa devre arası şutlarlardı.
Terim'in 9 maç 1 galibiyet mevzusunun da kadro kalitesi dışında sebeplerden kaynaklandığını kabul edersin diye düşünüyorum açıkçası.
Elimizdeki kadro o kadar rezaletki 10 maçta 10 puanı anca alacak kapasitede diyorsan orta noktada zaten buluşamayız. Muhtemelen Crespo bizde olsa bu herifi kim aldı diye kafa ütüleniyordu şimdilerde.
En basiti Antalyaspor 9 maçta 21 puan alıyor defanslarında Veysel falan var herhalde hala hem kadro o kadar rezalet olsa Süper ligde küme düşecek seviyede puan toplayan takımın Barcelona'dan 2 maçta çift hanede gol yemesi olası olurdu.
Maç seçiyorlar diyebilirsin zaten hocanın görevi de bu motivasyonu vermek olmalı zira Fener, İso ile bunu yapıyor, kazanması gereken maçları kazanıyor.
İsmail konusuna gelince Torrentle 2 maça çıktı o formasyon yapısıyla Hatay'a biz o gün o olmasa da yenilirdik, Paşa maçında da net hatası var ve o yüzden yenildik diyebilir miyiz bilemiyorum. Pena sonrası da Beşiktaş maçını çıkarırsan mucizevi kazanılan 2 maç var zaten başka da bir varlığımız yok.
Neticede sen eldeki kadrodan maks verim alacak adamı getirmelisin, her şeyi geçtim herhalde hiç kimse sene başında bu takım 10 maçta 10 puan alacak takım demiyordu, demekki olan da gerilemiş ve toparlayamamış.