GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi bittiğine göre artık güzel bir değerlendirme yapabiliriz. Tek tek ele alacak olursak...
______________​
- VICTOR NELSSON : Şu anda Danimarka'nın yeni jenerasyonundaki en potansiyelli stoperlerden birini aldık. Kjaer, Vestargaard'dan sonra bayrağı devralması gereken kişi olarak görülüyor. Yaşına göre fazla maç oynaması, bir hayli tecrübeli olması büyük avantaj.
| Fiyat/Potansiyel : 7
- ALEXANDRU CİCALDAU : Romanya Ligi'nin en iyi oyuncusu apoleti ile geldi. Oynadığı maçlarda gizli kahraman olarak gözüktü benim gözüme. Fazla göze gelmiyor ancak takımı hızlı paslarla çok rahatlatıyor. Tek eksisi geldiği lige göre biraz fazla bonservis verilmesi, ancak bunu da çok yakın zamanda üstüne koyacağı futboluyla unutturacaktır.
| Fiyat/Potansiyel : 6,5
: Bana göre ligin en potansiyelli orta sahalarından. Berkan hakkındaki görüşlerim belli. Ben beğeniyorum, takım PSV maçında ondan önce gayet yavaştı, bu arkadaş geldiğinde aşırı dinamizm getirdi. Şu anki düşüşü tamamen çok kısa periyotta aşırı maç oynamasından. Yakında gerçek performansını gösterecektir. Avrupa'ya satılma potansiyeli var net bir şekilde.
- OLİMPİU MORUTAN : Morutan'da en iyi Romanya'lı yeteneklerden biri olarak geldi. Kendisi ilk maçından nasıl olacağını az çok gösterdi. Tek sıkıntısı modern futbol oynamıyor gibi, biraz bireysel. Düzeltilmeyecek şey değil, böyle bir adama ihtiyacımız vardı. Gelişime açık.
- BARIŞ ALPER YILMAZ : Bu arkadaşımız da gayet potansiyelli ve Randers maçında az çok kesitler sundu bize. İyi bir alternatif olup, Kerem seviyesine gelemeyeceğini düşünüyorum. Yasin Öztekin kadar oynasa bizim için olumludur bence. Geldiği lige göre bonservisi fazla.
> Fiyat/Potansiyel : 5
- GUSTAVO ASSUNÇAO : 2019'dan beri takip ediyorum, Porto, Benfica, Sporting dışında oynayan en potansiyelli oyuncuydu Portekiz Liginde, bir Gedson beklemezsek çok farklı şeyler izleyeceğiz. Tam aradığımız adam. Üstelik maliyeti harika.
> Fiyat/Potansiyel : 10
- AYTAÇ KARA : Büyük hayal kırıklığı, umduğum gibi çıkmadı.

KİŞİSEL TRANSFER SIRALAMAM :
  1. Gustavo Assunçao​
  2. Sacha Boey​
  3. Victor Nelsson​
  4. Alexandru Cicaldau​
  5. Pv Aanholt​
  6. Berkan Kutlu​
  7. Olimpiu Morutan​
  8. Halil Dervişoğlu​
  9. Barış Alper Yılmaz​
  10. Alparslan Öztürk​
  11. Aytaç Kara​

Hayırlısı olsun.

Çok inanmıyorum buna ama Mostafa giderse Agustin gelecek demiş. İyi ki gitmemiş. Devre arasına kadar pik yapsa da o zaman satışı konusunda elimiz güçlü olsa.

Şu kendiyle mesajlaşan kolpalıyo sizi haberiniz olsun inanmayın

tansel den aliyor haberleri
Hakan bu yalanları sadece elit kolpacılar anlar

Tansel önce gelenli gidenli kap geliyo dedikten 3 hafta geçince niye bişey olmadığını söylesin

Duyumcuların tillahı gsevgisi isimler faso fiso dedikten 1 gün sonra morutanın açıklanmasını söylesin

Gurrpegi haziranda gedson geliyo demiş 3 ay geçti üstünden onu söylesin

Yabancı basın mendy diyince burhancan,yakup,nevzat nasıl oltaya geldiklerini söylesin

Haluk elnenyi gedsonu kaanı söylesin

Etkileşim yada izlenme için sallıyolar işte,sizde alet oluyosunuz

Bu saydıklarımda en güvenilir gözükenler daha volkan kılıçlara emre kaplanlara girmedim

Evet transfer dönemi bitti yönetim çok yaşa

Sponsorlar nerede yönetim istifa!

Bu dönem ki yönetimin bonservisle oyuncu satamamasi falan bence çok normal, eleştiriliyor fakat eski yönetimlerin bu sorun çıkartan oyunculara yaptığı kontratlar ortada, oyuncuların vaziyetleri de ortada. Bu oyuncuları kimse pazarlayamaz, kim ister bunları? Olağanüstü bir durum yaşanması lazım, çok büyük bir enayi lazım ki anca yollayabilesin.

Bundan sonra ki dönemde kendi aldıkları futbolcuları umarım iyi pazarlarlar. Takım iyi bir sezon geçirdiği sürece alırken gösterdikleri başarıyı, satarken de %100 göstereceklerdir bence. Transferde ki politika gelecek adına her yönden umut vadediyor.

İyi geceler Galatasaraylı olma şansına sahip olmuş renkdaşlarım.cezamı bitirdim azad oldum.Özledim forumu. Gerçi biraz haksız olarak,şikayet ve öneri bölümüne şikayetimi belirttiğim için, o anın gerginliğiyle bana da patlattı @Keramettin TANRIVERDİ admin.Hayırlı da olmuş bir yerde,7 eylül akşamı mutlaka patlardım o umutsuzluğun getirdiği sinir ile.

Yönetimin sessizliği ne güzel bi sürprize çıktı ama. U23 Brezilya orta sahası wonderkid (y)kendi adıma bu transfer dönemi için tebrik ve teşekkür ediyorum. Şu da olsa daha iyi olurdu denilecek illaki ama transfer stratejilerine paralel ve gelecek vadeden transferlere çok mutlu oldum. Gerisi hocada.Bu kadro hiç bişey yapamasa durağan oynamaz. Sahada bu yaş ortalamasının dinamizmi dikkat çekmeli.

Çok susunca çok uzattık,takımdan fazlasıyla umutluyum. Sonu 23 olan bi sezon bizim olsun.iyi forumlar.:sarıkalp::kırmızıkalp:

nMnFVTZ.png

@Serkan Şafak
@At Kafası

Transfer teklifi getirdim size

:asd:

bence orada da hata yok

gedson büyük potansiyel

bizimkiler bu sene avrupada olmasa bile gedsonu ne yapıp edip alalım diye düşündüler

beklentileri bemficanın eylülde yumuşayacağı yönündeydi ve bu riski bilerek aldılar

açıkçası ben de olsam alırdım
Yani bence Gedson ve Gustavo birbirlerinin alternatifi değil zaten. Biri altı biri sekiz numara. İkisi birden gerekiyordu bize eğer olsaydı. Ama Gedson gelmedi sağlık olsun. En azından sayısal olarak eksik olduğumuz bir yer yok ilk kez. He nitelik olarak tartışılır mı? Elbette tartışılır çünkü bu ülkede tartışılmayan bir takım yok. Geçen yılın CL şampiyonu Chelsea forvetini eksik bulup Lukaku'yu getirdiyse her kadro tartışılır ve kalite olarak eksik bulunabilir.

Kaç tane Wonderkid oldu şu an ve kaç tane kendi milli takımında oynayan oyuncumuz var?

İyiyiz sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt