GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orda değildir ya herif. geçici olarak yazmışlardır heralde

Kadir Çetinçalı: Burak Elmas, önümüzdeki sene kalmayı değerlendiriyor. Önümüzdeki sene için listesinde 3 teknik adam var. Bunlardan birisi Gennaro Gattuso.

milan doneminde begenmemistim - napoli doneminde begenmistim...

tek aday kalirsa ,nacizane teknik direktorlugune yonelik arti eksi denkleminde bir yorum getirmek isterim kendisine dair...

ilk planda, italyan olursa gecmis sezonlarda_sassuolo ile cok iyi oyun oynatan ve saglam kadro kurulumu yapan hocayi isterim sahsen.

amaç ne yaw, gönderilmek istenen bir teknik direktörün ev adresi neden paylaşılır buradaki amaç nedir. Ne yaptı olm bu adam size şerefsizler.
Bak gidip Işıtan ve Burak'ı ile ilgili bir şey paylaşsa o da suç ama anlarım sevmiyor derim. Torrent ile düşmanlığı niye geldiği günden beri?

amaç ne yaw, gönderilmek istenen bir teknik direktörün ev adresi neden paylaşılır buradaki amaç nedir. Ne yaptı olm bu adam size şerefsizler.

bunlar bunu her yabancıya yaparlar

bunlara insan gibi muamele yapan değil köpek çeken sorduğu soruya kim merak ediyor diyen tolunay gibi tehdit eden insan yerine koymayanlar lazım

torrent tudor mancini filan bu tetikçilere medeni kaçtığından rahatsızlar

Ee neymis Haluk'un duyumu maas tazminat bonuslar vs. doksun bari

PvA ve Marcao ikilisi varken çok iyi bir üçlü diziliş oynayabiliriz diye düşünüyorum ama bundan 2 ay sonra Marcao da PvA da satılmış olabilir

1651701143664.webp

1651701167112.webp

1651701216966.webp
1651701249821.webp

1651701286313.webp

1651701337403.webp

Çarşaf çarşaf yayınladılar. 3-4 aydır sözleşmeyi arıyorlardı, kulübün gönderme kararı alması sonucu sızması işkillendirmiyor değil.

Fesih durumunda başka kulüp çalıştırsa bile aynı parayı almaya devam edecek, anlaşılan bedelde indirim yok. Kariyersiz herife verdiğimiz kontrat
1651701445441.png

4 yardımcının maliyeti aylık 66 bin €'ymuş. Yıllık 660 bin €

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt