yine kumeye oynariz, ciddiyim sadece bold edilen arkadas degil genel olarak..
Neden ki rtas. Kalede iyi yerli bir opsiyon yok eldekileri bir deneyelim hele belki bir sey cikar. Okan da Batuhan da iyi sezonlar gecirdiler kim bilir belki biri formayi kapar. Ikisi de kaleci icin genc denilebilecek yastalar ustune bir seyler koyabilirler. Muslera'dan kotu olacak halleri yok yabanci siniri da malumken simdilik buraya transfer gerek gormedim.
Sag bek aynen devam Omar bence bomba gibi dondu Boey de toparlanma ihtimali var sezon basindaki hali ortada. Kamerun dunya kupasina gidiyor Boey bunun icin ekstra motive olacaktir. Sol bek PvA gidiyor oraya daha defansif olarak saglam ve pas oyununa yabanci olmayan Tagliafico'yu dusundum zamaninda da bize yazilmisti Ajax'a gitmeden evvel. Karakteriyle ve caliskanligiyla kesinlikle is yapar kontratinin son senesine giriyor kesinlikle pahali olmaz.
Stoperlere gelince Marcao'nun sozlesmesinin bitmesine iki sene var piyasasi da ucmusken seneye de Avrupa'da olmadigimiz dusunulunce satmanin tam zamani. Nelsson'dan memnunuz zaten. Ozan Kabak kiralik hamlesi cok mantikli olur cunku Schalke onun rehabilite olabilecegi bir yer ariyor, maasi biraz fazla vs. derken bence bize doner bir yilligina. Bir de buraya bedelsiz Patric hamlesi yapilir zaten onun da haberleri cikti Barcelona altyapili olmasi, pas oyununa yatkinligi ve gorece deneyimli olmasiyla stoper rotasyonunu kuvvetlendirecektir. Orada saglikli bir rekabet olacaktir bir de o rekabete Emin Bayram dahil olup dorduncu stoper gibi oynayabilir. Emin'in duzenli oynamasi gerektigine karar verilirse Isik Kaan veya Mehmet Aslanboga da dorduncu stoper olabilir hatta bu genclerin hepsinin duzenli oynamasi gerektigine kanaat getirilirse bir sene daha Alpaslan'la idare edilebilir zaten tek kulvarda olacagiz.
Elneny acayip derecede toparlar orta sahayi Arsenal'i yakindan takip ediyorum Partey gidince resmen hizir gibi yetisti. Hatta Arsenal ulan uzatsak mi acaba moduna girdi bile. Ligimizde de is yaptigi tescilli biri Bjk doneminden. Xeka isminden emin degilim ama surekli yaziliyor Lille ile sampiyon olmus bol bol dakika almis biri ne kadar kotu olabilir ki? Buraya baska bir isim de dusunulebilir Xeka balon olabilir ama cok yazildigi icin ben de ekledim gitti. Bernardeschi hucumda liderlik edecek adam bize boyle ayagina bakacagimiz oyunu yonlendirecek tecrubeli kasar biri sart. Ismi cikti diye onu yazdim gecen sene de Berghuis cikmisti bu tip biri kesinlikle lazim. Taylan, Berkan, Kilinc, Akbaba vs. rotasyonda gayet faydali olabilecek yerli isimler. Bunlar as oyuncuyken bile sampiyonluk mucadelesi verdiysek yedekken sikinti olmaz.
Kanatlarda Kerem daha ne yapmali bilmiyorum adam her hafta uzerine koyuyor seneye istikrar surer net sekilde. Baris yerine daha kallavi bir yedek dusunulebilir ama ben o cocuga guveniyorum kumasinda is var islenip manali dakika bulursa supersub gibi bir sey olabilir. Sut tehdidi ve fizik kalitesi ortada o heriften vazgecilmez. Kerem'in arkasina yabanci genc maliyeti dusuk biri de dusunulebilir.
Sagda Yunus'tan cok umutluyum cocuk ADS'de acayip faydali oynuyor. Morutan da Baris ile benzer durumda potansiyeli ortada islenebilirse manyak bir topcu. Bernardeschi de burada oynayabilir duruma gore. Gerekirse buraya da genc dusuk maliyetli bir adam dusunulebilir kontenjan 8+6 devam edecek gibi neticede.
Santrafor isi en karisik is. Braithwaite yazdim cunku adam bir ara cok iyiydi ve tam ligimizin topcusu ama bayadir izlemedim. Kontratinin son senesindeymis daha once de bize yazilmisti Barça'yla iliskiler iyi o yuzden neden olmasin diye dusundum. Dedigim gibi uygun maliyetle Batshuayi veya Sorloth da olabilir ama kiralik topcuya kesinlikle karsiyim.
Kume dusme geyiklerini cok sacma buluyorum. Bu seneki takima hakem operasyonu cekilmeseydi ve gol pozisyonlarinda asiri derecede sanssizlik yasanmasaydi ilk dordun disina cikmasi mumkun bile degildi. Ozellikle F.T.'nin kovulmasiyla beraber olusan kaos ve akabinde girilen kotu havadan dolayi herkes ve her sey cok kotu duruyor ama bu takimin bazi yerleri gayet saglam. Tabii takim degismese de olur falan demiyorum zaten orta sahayi sag kanadi santraforu kaleyi falan bastan asagi yeniledim gorebilecegin uzere.