Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son eşiyle birlikte tatil pozları atıyorlardı.umarım cenk ergün 13 haziranda hocayı en geç 25 haziranda 3 oyuncu indirecek hazırlığı yapmıştır
En son eşiyle birlikte tatil pozları atıyorlardı.
Bilemiyorum nasıl bir planlamaları var.
Öyle gözüküyor.o zaman tuttuk desene rengim
Artık deniz bitti, para yok o dönem gibi gelene geçene 3-5 milyon maaş saçamayız.Cenk bir isteyene beş verir getirir ama kaliteli adam getirir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
umarım cenk ergün 13 haziranda hocayı en geç 25 haziranda 3 oyuncu indirecek hazırlığı yapmıştır
![]()
Aaron Mooy - Oyuncu profili
Aaron Mooy ➤ Avustralya'den eski futbolcu ➤ Merkez Orta Saha ➤ Son kulüp: Celtic Glasgow ➤ * 15 Eyl 1990, Sydney, Avustralyawww.transfermarkt.com.tr
1 sene sözleşmesi kalmış. İngiltere de ve milli takımda mükemmel oynuyordu. Keşke gelse. Bu arada Çin’e transfer olmuş son durumu ile ilgili bir fikrim yok.
Dediğim gibi son durumu ile alakalı bilgin yok. Ama Fernando ve Josef örneği de mevcut.Çin de oynadığı iki üç maçını izledim ve kesinlikle eskisi gibi değil
Çin liginden dolayı da olabilir ama maçlarda isteksiz ve çok durağan futbol oynuyordu şahsen o haliyle gelecekse 40 kez taylanı ve cicaldau yu tercih ederim
Cenk Ergün'ün getirdiği alt yapı sorumlusu, Tudor döneminden. Ozan'a yetersiz raporu veriyor, Ndiaye için takasa verilecekti hatta o dönem.Kim bu Emrah Bayraktar???
Ft hocama helal olsunCenk Ergün'ün getirdiği alt yapı sorumlusu, Tudor döneminden. Ozan'a yetersiz raporu veriyor, Ndiaye için takasa verilecekti hatta o dönem.
FT gelince dehliyor da Kadir çetinçalı yalamış baya ona şaşırdım.