GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En cok unal aysal ile dursun özbek
Benziyor. Muslera hic olmamis. Sonda ki seaman ne alaka onu cözemedim

Twitter futbol profesörleri tsnin kadroyla bizim kadroyu karşılaştırıp onlar da çok transfer yaptı niye uyum sorunu yok diye malca bir düşünce ortaya atıyorlar. Valla yıldım bu twitter ahalisinden

Bundesliga'dan 3 kulüp, Kerem Aktürkoğlu’nu gündemine aldı ve milli maçlarda da izletti.

Alman kulüplerinin genç oyuncu için devre arasında Galatasaray'a teklif yapması bekleniyor. (DHA)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bundesliga'dan 3 kulüp, Kerem Aktürkoğlu’nu gündemine aldı ve milli maçlarda da izletti.

Alman kulüplerinin genç oyuncu için devre arasında Galatasaray'a teklif yapması bekleniyor. (DHA)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

seneye derhal satilmali

5-6m euro sirtimda tasirim

bütün yaz yerli sağ bek yedeği dedim durdum

bu hafta çok işimize yarardı

zaten yedlin bomboş bir adam onun yerine alt yapıdan birini koysaydık veya alt liglerden denemek için genç alsaydık yarın mohammed ya da diagne rahatlıkla oynardı

zaten yedlin bomboş bir adam onun yerine alt yapıdan birini koysaydık veya alt liglerden denemek için genç alsaydık yarın mohammed ya da diagne rahatlıkla oynardı
hacım yerli sağ bek yok be gerçi sol da yok ama

Gene oynayabiliyor

Kerem 10 Milyon edebilir bence, Milli takımda oynaması 22 yaşında olması ve gole bu kadar yakın bir oyuncu olması baya değerli kılıyor Kerem'i. Bizde Kerem ikamesinde pek oyuncu yok Barış var ama oda farklı profilde bir oyuncu bence.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt