- 1 Ağustos 2009
- 47.440
- 49.865
- 4.878
GSC Efsanelerini Anıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSC Efsanelerini Anıyor
bonservis bedeli galiba rengom
öncesinde hiç takip etmiyorlardı birbirlerini diye biliyorum. kavga ile ilişkileri pekiştitakipten mi çıkarmıstı ergenus ya![]()

Seni mıhlayıp ismini oraya yazsam nasıl olur
Bundesliga'dan 3 kulüp, Kerem Aktürkoğlu’nu gündemine aldı ve milli maçlarda da izletti.
Alman kulüplerinin genç oyuncu için devre arasında Galatasaray'a teklif yapması bekleniyor. (DHA)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bundesliga'dan 3 kulüp, Kerem Aktürkoğlu’nu gündemine aldı ve milli maçlarda da izletti.
Alman kulüplerinin genç oyuncu için devre arasında Galatasaray'a teklif yapması bekleniyor. (DHA)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
8 milyona fitim ben.seneye derhal satilmali
5-6m euro sirtimda tasirim
o yaşta Bundesliga'nın istediği adamı 5-6m a satmak kerizliktir yahu. en az 15seneye derhal satilmali
5-6m euro sirtimda tasirim
hacım yerli sağ bek yok be gerçi sol da yok amabütün yaz yerli sağ bek yedeği dedim durdum
bu hafta çok işimize yarardı
zaten yedlin bomboş bir adam onun yerine alt yapıdan birini koysaydık veya alt liglerden denemek için genç alsaydık yarın mohammed ya da diagne rahatlıkla oynardı
Gene oynayabiliyorbütün yaz yerli sağ bek yedeği dedim durdum
bu hafta çok işimize yarardı
zaten yedlin bomboş bir adam onun yerine alt yapıdan birini koysaydık veya alt liglerden denemek için genç alsaydık yarın mohammed ya da diagne rahatlıkla oynardı