GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koltuklara sıra gelmiş sonunda
20210911_151321.webp

5m icin derhal satarim. 5m euro cok kucumseniyor, oyuncu buldugu degerine almissa, ve resmi teklif gelmisse, direk satmalisin.

5m euroya cok guzel potansiyelli kanatlar var, bulunmaz hint kumasi degil ayni Onyekuru gibi
5 milyona bir tane daha iyi "yerli" kanat söyler misin renktaş? Ben öyle bir oyuncu tanımıyorum. Berkan'ı alırken bile bonuslar dahil 4 milyon ödedik. Kerem gibi yerli skorer bir kanat oyuncusunu 5 milyona bulamayız.

Bu yerli mevzusunu unutuyoruz ve değişecek gibi de durmuyor. Çünkü büyük kulüpler finansal yapılandırma anlaşması için iradelerini hükümete ve federasyona temlik ettiler.

Evet 5 milyona Kerem'den daha iyi daha potansiyelli bir yabancı kanat bulunabilir ama yerlisi halihazırda yok. Üstelik seneye kural daha da daralacak. Hal böyleyken daha potansiyelinin en üst seviyesine ulaşmamış 23 yaşındaki Türk asseti 5 milyon Avroya satmak en hafif tabir kerizliktir.

Kerem'in güncel değeri mevcut koşullarda bizim için 15 milyon avrodur.

Keremin satılacağı rakam 10 milyon üstüdür ancak daha azına satmak komple yanlışlık olur

Son yıllarda çokça Futbol belgeselleri çıktık...acaba Galatasaray için de bir Netflix/Prime prodüksiyon olur mu?

Muazzam olur...

Screenshot_20210911_150524.webp

Ne diyecektim ya bişey yazacaktım ama unuttum iyi mi

Bence muhtemelen gelecek sezona yabancı sınırı kalkacak, ivedi şekilde Wuilker Farinez ile kaleyi Mostafa yerine de Terem Moffi hazırlıkları yapmak lazım

Modern Futbol da İnverted Winger'lerin Önemi.

Bizim bu sene Adam gibi A+ Kanat yok maalesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt