GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız iyi bir kaynak değil ama Jonas Wind bizimle çokça adı çıkan biri listededir büyük ihtimal. 15 milyon bonservis konuşuluyordu diye hatırlıyorum Jonas Wind için o yüzden alabileceğimizi sanmıyorum.
alamıyorsak elimizdekilerin değerini bilmemiz lazım.. göreceksiniz mostafa avrupaya gittiğinde patlama yapacak ve pişman olacaz.

nefret oluştuysa bununnedeni belli.. babelve ardaya gösterilen özen başka oyunculara gösterilmiyor.
Dediğim gibi Babel'e verilen şansları ben de eleştirdim ama Mostafa konusunda suçlu hocadan çok oyuncunun kendisi bence. Mostafa'ya şans verildi çünkü. Bir haksızlık yapıldıysa bu Diagne'ye yapıldı bence. Bence nefret Fatih Terim hazımsızlığı yoksa eleştiri falan normal şeyler ki eleştirilmesi gereken yerlerde çokça var hocada. Ama futbolu bilmiyor, komisyon alıyor, oyuncu yiyor gibi şeyler eleştiri değil nefret söylemleri.

alamıyorsak elimizdekilerin değerini bilmemiz lazım.. göreceksiniz mostafa avrupaya gittiğinde patlama yapacak ve pişman olacaz.

Bizim basında çok gündem olmadı ama milli takımda olay falan çıkardı. Mısır milli takımında da o kadar iyi değil. Bu yüzden kendine bakmadığını düşünüyorum. Gelişme kaydetmezse Avrupa’da patlama falan yapamaz.

Milan Cüneyt için UEFA'ya başvuru yapmış. Bizde son maçtaki kerkenez için başvuruda bulunalım.
Net golü ön libero gibi koşu yoluna girerek engelle, penaltıyı görme. Var zaten evlere şenlik. Balıklama yere atlayan adama 10 metre mesafeden penaltı ver.
Bu teknolojiler niye geliyor kardeşim o halde.
İlla ş.liginde mi hatasız maçlar olmalı, o zaman mı aksiyon alınır illa.

Milan Cüneyt için UEFA'ya başvuru yapmış. Bizde son maçtaki kerkenez için başvuruda bulunalım.
Net golü ön libero gibi koşu yoluna girerek engelle, penaltıyı görme. Var zaten evlere şenlik. Balıklama yere atlayan adama 10 metre mesafeden penaltı ver.
Bu teknolojiler niye geliyor kardeşim o halde.
İlla ş.liginde mi hatasız maçlar olmalı, o zaman mı aksiyon alınır illa.
Cuneyt hakıkaten mılanı yaktı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cuneyt hakıkaten mılanı yaktı
Aynısı bizim için de geçerli. Futbol bu Madrid gibi takım 24 şut çekip yenilebiliyor. Bir boş kale birde net el pozisyonu 2 gollük averaj. Belki de gruptan çıkmayı garantiletecekti o goller. Direkt grup kaderine etki etmiş durumda.

IMG_4642.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt