GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Fatih Hoca'nın gitmeye niyeti yok şu aşamada. Zaten önümüzdeki sezon planlamasından da bu açıkça ortada."

@Murat Kara
Kovsalar gitmez yaw biliyoruz zaten. Mustafa cengiz secilirse terimle calisma ihtimalini sifir goruyorum, digerleri kazanirsa gelecek sezon da çöp olur. Elden bir sey gelmiyor bekleyip göreceğiz.

Schalke forması giyen Suat Serdar instagram hesabından Galatasaray'ı takibe aldı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, Gremio'da forma giyen Jean Pyerre'i gündemine aldı. (A Spor)

Madem öyle işte böyle
tjk maçına taraftar alalım
İyi valla millet yolunu bulmuş. Amcası, dayısı vekil olanlar , bakan olanlar izin koparıyor. Millet eve kapanırken
Sonra da tam kapanma
Yok yav

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Al Hilal forması giyen Perulu sağ kanat oyuncusu Andre Carrillo ile ilgileniyor.

29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

@pedrogva6

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Al Hilal forması giyen Perulu sağ kanat oyuncusu Andre Carrillo ile ilgileniyor.

29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

@pedrogva6

Başka topçu mu kalmamış hepsi 1 yolcuya gidiyor

red edilmistir , forumdan uzaklasali futboldan da uzaklasmissin sanirim handadasim visca benim icin bitti fenere kacirdigi penaltidan sonra.
konudan bağımsız bir şey merak ediyorum geçen ay yenildiğimiz bir maç sonrası buraya gelip Belhanda postunun altına güldüm diye trollemeden ban yedim niye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt