GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayın ortasahasında oynayan bi adamın bu kadar rezil ilk kontrolü ve çevre kontrolü olamaz abi üstelik 1 değil 2 kişiler. Set oyunu diyoruz hoca hala ikisini aynı anda 11e alıyor
Hocaya bakarsak her maç müthiş oyun sergiliyoruz.10-15 tane gol pozisyonuna giriyoruz.Acilen teknik heyet değişmeli.7 maçta 6 mağlubiyet almış 1 beraberliği olan takıma karşı oyun üstünlüğünü alamıyoruz.Adamlar yokluktan Tyler Boyd'u sağ bek oynatıyor.O derece leş bi takım.Hazır milli takım arası da varken Terim'e güzel bir törenle veda edilmeli.

Fatih Terim ve 4-4-2 çok uzun süre ayrı kalmayacak gibi duruyor yine, belki Mostafa Mohamed 'in yerine Diagne olabilir ama Mostafa 2 gol bulmuş üstündeki ölü toprağını atmışken kesik yemesinden yana razı değilim açıkçası

qne2k6kn.jpg

Ayrıca sol beke PvA 'u yazmak içimden gelmedi acilen Ocak ayında transfer gerekiyor sol beke, gerekirse Ocak ayına kadar da Ömer oynasın

Yapmazlar maalesef. Olsa bile 11'den ziyade rotasyon amaciyla genc yerli bir isim gelir.

Bence PVA tesekkur edilip gonderilmeli (hic ama hic sanmiyorum), Omer kalabilir (yerli kisitlamasi maalesef) ve Boey tipinde potansiyelli bir oyuncu alinabilir. Gunun sonunda en kotu yerimiz solbek ancak oraya bir degisim geleceginden supheliyim.

PVA cok basit top kaybetmesen biraz daha az kacak dovussen (bu anlasildi, idare edeiyorsun) sorun yok.

__Boey____ Olsson Marcao__ Emre
__Moruţan Gustavo Cicâldău Barış
_________ Mostafa*__Halil

*Diagne

442

Bu kadro yu bir kere görmek isterim

Son düzenleme:
__Boey____ Olsson Marcao__ Emre
__Moruţan Gustavo Cicâldău Barış
_________ Mostafa__Halil

442

Bu kadro yu bir kere görmek istedim
Noldu geldinmi dedigime, kim anliyormus demek futboldan? :giggle:

Yanliz keremi kesemesin, baris yavas yavas süre alacaktir.

Son düzenleme:
Noldu geldinmi dedigime, kim anliyormus demek futboldan? :giggle:
Ben buna kötü demedim ki.
Sadece Terim oynatmaz dedim, hele başlangıç formasyonu olarak :D

Genellikle oyun boka gidince Halil ile 442 yapıyor ikinci yarı xD

Ama doğru - Halil tek başına eziliyor...bir tandem partneri ile (MM/MD) daha çok verim veriyot reis

Herkes tutturmuş pas oyunu oynamayalım da oynamayalım illallah geldi artık

Ben buna kötü demedim ki.
Sadece Terim oynatmaz dedim, hele başlangıç formasyonu olarak :D

Genellikle oyun boka gidince Halil ile 442 yapıyor ikinci yarı xD

Ama doğru - Halil tek başına eziliyor...bir tandem partneri ile (MM/MD) daha çok verim veriyot reis
Aynen, baris kupa maclari ikinci yarilarda alistirman lazim. Kerem kötü degil zaten.
Kerem morutan Kanatta mo halil ucta.
Böyle oynatsin hoca Güzel futbol izleriz.

Evimizdeki maçlarda hücum gücü daha yüksek bir kadro için maçlara 4-3-1-2 çıkıp Forvette Halil-Diagne/Momo ikilisiyle arkalarında Morutan'la çıkılabilir.
Ama sağ bek kesinlikle Boey olmalı ve 3lü orta sahasının solunda Berkan oynamalı PVA'nın açıklarını kapatmak için

Muslera
Boey-Nelsson-Marcao-Pva
Cica-Taylan-Berkan
Morutan
Diagne-Halil

Özellikle evimizdeki maçlarda denenilebilir gibi geldi bana

Evimizdeki maçlarda hücum gücü daha yüksek bir kadro için maçlara 4-3-1-2 çıkıp Forvette Halil-Diagne/Momo ikilisiyle arkalarında Morutan'la çıkılabilir.
Ama sağ bek kesinlikle Boey olmalı ve 3lü orta sahasının solunda Berkan oynamalı PVA'nın açıklarını kapatmak için

Muslera
Boey-Nelsson-Marcao-Pva
Cica-Taylan-Berkan
Morutan
Diagne-Halil

Özellikle evimizdeki maçlarda denenilebilir gibi geldi bana
Kanatsiz sistem islemez.

Devre arası feghouli ile yolları ayırıp,
Bir 6 numara
Bir creatif orta saha
Bir kanat almalıyız.

Bunlar şampiyonluk iddiamız varsa elzem oyuncular. Gidip 7m euro verip Nelson gibi mi alırsın yoksa 1m verip sacho joey gibi ucuz mu alırsın bilmiyorum ama üst düzey oyuncu veya potansiyel almak zorundasin

Berkan direkt kırmızı kart mı gördü, aslında faul bile olmayan pozisyona penaltı verdi hakem ama son dakikada attığımız golü vermesi dengeledi. Berkan en az 2 maç ceza alacaksa Beşiktaş maçını kaçıracak demek yazık oldu acilen Gustavo Assunçao'yu monte etmeliyiz orta sahaya

Maçı izlemedim ama ediyorum Rize maçında 2. yarıya Taylan-Halil değişikliği ile başlayıp çift forvete 4-4-2'ye dönünce daha iyi oynadık sanırım skordan belli oluyor 2. yarının skoru 2-0 gerçi onlar 1 penaltı kaçırdı ve bizim son golümüz 90+11'de geldi. Öyleyse bu takım Halil-Mohammed ya da Halil-Diagne şeklinde çift forvetle oynamalı Morutan ve Kerem de skor katkısı yüksek oyuncular bu 4 oyuncu önde gol yükünü çeker Cicaldau'nun yanına Taylan ya da Berkan'dan 1'i yeterli olur Taylan ile Berkan aynı anda oynadığı zaman takım kısırlaşıyor gol atamıyoruz bunu Lazio ve Marsilya maçlarında gördük

Genç topcularimizi ıtin bir tarafına sokan futbol gurmeleri görüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt