GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gruptan cikarsak kac para aliyoz?mayıstada kulube para girisi soz konusu ki o sampiyonluk habercisi zaten.ama kasimda ve aralikta para görünüyor

İki sene önce Şampiyonlar Ligi'ndeki koşu mesafeleri sıralamasında 32 takımın en kötüsü olan Galatasaray, oluşturulan yeni kadroyla Lazio karşısında 118 km, Marsilya karşısında da 116 km koştu. (Sabah)

Ekli dosyayı görüntüle 140082
Bazı konularda gelişmemize rağmen, bazı konularda da geriye gittik maalesef. Galatasaray'ın özellikle hücum bölgesinde ciddi kalite sorunu var. Yüksek potansiyeli var, ancak mevcut durumda maç kopartacak kalitede oyuncularımız çok az.

Özellikle kanatları şu anda hem kalite hem de sayı olarak yetersiz buluyorum. Kerem, Barış, Halil gibi oyuncuları çok önemsiyorum. Ancak ciddi eksikleri de olduğundan, bizi şampiyon yapacak performansı sergilemelerini beklemek hayalcilik.

Her maçı, ama istisnasız her maçı çok zorlanarak kazanmamız da bunun göstergesi. Saydığım oyuncuların çok etkili hamle oyuncuları olduklarını düşünüyorum ve o bölgelerin kalite anlamında takviye edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bazı konularda gelişmemize rağmen, bazı konularda da geriye gittik maalesef. Galatasaray'ın özellikle hücum bölgesinde ciddi kalite sorunu var. Yüksek potansiyeli var, ancak mevcut durumda maç kopartacak kalitede oyuncularımız çok az.

Özellikle kanatları şu anda hem kalite hem de sayı olarak yetersiz buluyorum. Kerem, Barış, Halil gibi oyuncuları çok önemsiyorum. Ancak ciddi eksikleri de olduğundan, bizi şampiyon yapacak performansı sergilemelerini beklemek hayalcilik.

Her maçı, ama istisnasız her maçı çok zorlanarak kazanmamız da bunun göstergesi. Saydığım oyuncuların çok etkili hamle oyuncuları olduklarını düşünüyorum ve o bölgelerin kalite anlamında takviye edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Aynen öyle hem kanat hem de ofansif orta saha almalıyız direkt 11 olacak.
Ayrıca 6 numara da lazim

:tbr:

Fraport TAV Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Nuri Şahin oldu.​

Haber Global'e konuşan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin şunları söyledi;

"Nuri Şahin artık Antalyaspor'da futboldan sorumlu isim. Ekibini kuracak, 5 yıllığına anlaştık. Futbol sorumlusuyken futbol oynamaya devam eder mi? O durum, onun tercihine bağlı bir şey."

adana demir'deki matias vargas çok iyi bir adam

hız, dribling var
adam eksiltme var
şut, pas var
serbest vuruş var

herif zehir gibi topçu
zamanında 10 milyon bonservis vermişler ama orada olmamış belli ki.
kiralık olarak gelmiş. bu adamı görmek lazım

Sezon ortasında Gedson,Kudus,sol açık,sol bek gelmeli. Feghouli,Babel,Yedlin Van Anholt postalanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt