Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.192
- 110.171
- 4.878
another one bites the dust
8 hafta 9 hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
another one bites the dust
2 haftaya hiko var sırada8 hafta 9 hoca
Bazı konularda gelişmemize rağmen, bazı konularda da geriye gittik maalesef. Galatasaray'ın özellikle hücum bölgesinde ciddi kalite sorunu var. Yüksek potansiyeli var, ancak mevcut durumda maç kopartacak kalitede oyuncularımız çok az.İki sene önce Şampiyonlar Ligi'ndeki koşu mesafeleri sıralamasında 32 takımın en kötüsü olan Galatasaray, oluşturulan yeni kadroyla Lazio karşısında 118 km, Marsilya karşısında da 116 km koştu. (Sabah)
Ekli dosyayı görüntüle 140082
Malatya için de Ümit Davala iddiası var.Antalyaspor TD olarak Nuri Şahin’i getirecek deniliyor.
Aynen öyle hem kanat hem de ofansif orta saha almalıyız direkt 11 olacak.Bazı konularda gelişmemize rağmen, bazı konularda da geriye gittik maalesef. Galatasaray'ın özellikle hücum bölgesinde ciddi kalite sorunu var. Yüksek potansiyeli var, ancak mevcut durumda maç kopartacak kalitede oyuncularımız çok az.
Özellikle kanatları şu anda hem kalite hem de sayı olarak yetersiz buluyorum. Kerem, Barış, Halil gibi oyuncuları çok önemsiyorum. Ancak ciddi eksikleri de olduğundan, bizi şampiyon yapacak performansı sergilemelerini beklemek hayalcilik.
Her maçı, ama istisnasız her maçı çok zorlanarak kazanmamız da bunun göstergesi. Saydığım oyuncuların çok etkili hamle oyuncuları olduklarını düşünüyorum ve o bölgelerin kalite anlamında takviye edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
küme düşerlerMalatya için de Ümit Davala iddiası var.
Bazı konularda gelişmemize rağmen, bazı konularda da geriye gittik maalesef. Galatasaray'ın özellikle hücum bölgesinde ciddi kalite sorunu var. Yüksek potansiyeli var, ancak mevcut durumda maç kopartacak kalitede oyuncularımız çok az.
Özellikle kanatları şu anda hem kalite hem de sayı olarak yetersiz buluyorum. Kerem, Barış, Halil gibi oyuncuları çok önemsiyorum. Ancak ciddi eksikleri de olduğundan, bizi şampiyon yapacak performansı sergilemelerini beklemek hayalcilik.
Her maçı, ama istisnasız her maçı çok zorlanarak kazanmamız da bunun göstergesi. Saydığım oyuncuların çok etkili hamle oyuncuları olduklarını düşünüyorum ve o bölgelerin kalite anlamında takviye edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

assunçao dan ümitliyim ben bir 10 numara tarzı bir ortasaha daha iyi olmazmı?Hücum yeniliği değilde melo tarzı bi onlibero ve cica nin yanına tam merkez bi orta saha bizi uçurur. 6 dan fazla kanat ve 3 adet forvet var zaten takımda