GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norveç'in eksik listesi: Bratveit , King, Hansen, Berge, Ajer, Normann, Midtjso, Svensson, Sorloth, Haaland. Bu kadar eksikle Norveç'i yenelim bir zahmet.

Onu Divan'da açıkladılar normalde hazırmış ama Gs App'e entegre etmeye çalışıyorlarmış ve sona gelmişler sanırım biraz aksaklık olmuş entegre ederken Divan toplantısında açıklanmıştı.

App’e entegresi ilk maça yetişecek demişlerdi diye hatırlıyorum. Olmadı. Bir son tarih verirler belki.

100 gün sunumu YouTube ye yuklrnmis. Canlı değil.

App’e entegresi ilk maça yetişecek demişlerdi diye hatırlıyorum. Olmadı. Bir son tarih verirler belki.
Evet ilk başta öyle demişlerdi son Divan'da sunumda herhalde bazı sorunlar oldu yetiştiremediler ama sona gelindi demişti şimdi tam dinlemediğim için bir şey diyemem.

Evet ilk başta öyle demişlerdi son Divan'da sunumda herhalde bazı sorunlar oldu yetiştiremediler ama sona gelindi demişti şimdi tam dinlemediğim için bir şey diyemem.

Sunumun başına koymuşlar, %40’ı tamamlanmış daha. İlerde başka bir şey diyorlar mı izleyeyim.

adana demir'deki matias vargas çok iyi bir adam

hız, dribling var
adam eksiltme var
şut, pas var
serbest vuruş var

herif zehir gibi topçu
zamanında 10 milyon bonservis vermişler ama orada olmamış belli ki.
kiralık olarak gelmiş. bu adamı görmek lazım
Çok başına buyruk oyuncu terbiye edebilirsen topu iyi tutar ama keremde de olan hastalık var herifte. Evlat olmadığı için barınamaz

Sunumun başına koymuşlar, %40’ı tamamlanmış daha. İlerde başka bir şey diyorlar mı izleyeyim.

İlerleterek izledim. Aklımda kalanlar:
-2022’de takım işbirlikleri açıklanacakmış.
-1481 projesi için 1 takım ile satın alma çalışması yapılmış.(Niğde sanırım)
-11 Ekim’de Galatasaray Girişimcilik Merkezi lansmanı olacakmış.(Ne bilmiyorum)
-Florya için Emlak Konut ve 2 yabancı firmadan teklif alınmış.
-İştişare komitesi kurulmuş. (Geçen haber vardı, eski başkanlar vs olacakmış.)
-Galatasaray Üniversitesi ile işbirliği olacakmış.
Aklıma gelenler bunlar. Gerisi genelde bildiğimiz veya amatör şubelerdi.

İlerleterek izledim. Aklımda kalanlar:
-2022’de takım işbirlikleri açıklanacakmış.
-1481 projesi için 1 takım ile satın alma çalışması yapılmış.(Niğde sanırım)
-11 Ekim’de Galatasaray Girişimcilik Merkezi lansmanı olacakmış.(Ne bilmiyorum)
-Florya için Emlak Konut ve 2 yabancı firmadan teklif alınmış.
-İştişare komitesi kurulmuş. (Geçen haber vardı, eski başkanlar vs olacakmış.)
-Galatasaray Üniversitesi ile işbirliği olacakmış.
Aklıma gelenler bunlar. Gerisi genelde bildiğimiz veya amatör şubelerdi.
Ekleme bence en önemlileri Kemerburgaz için proje tamamlanmış ruhsat ve gerekli izinler için başvurular yapılmış, bunlar çıkınca inşaata başlanacak. Tine salon için proje tamam, belediye(sanırım Sarıyer yazıyordu) ile görüşmeler sürüyor. 1 takımın satın alması tamamlanmış sanırım. Hasnun Galip için düşünülen projeler ise gerçekleşmemiş.

Ekleme bence en önemlileri Kemerburgaz için proje tamamlanmış ruhsat ve gerekli izinler için başvurular yapılmış, bunlar çıkınca inşaata başlanacak. Tine salon için proje tamam, belediye(sanırım Sarıyer yazıyordu) ile görüşmeler sürüyor. 1 takımın satın alması tamamlanmış sanırım. Hasnun Galip için düşünülen projeler ise gerçekleşmemiş.

Kemerburgaz sanırım Genel kurulda izine sunulacak. Ondan sonra başlar gibi ama ruhsat konusunda sıkıntılar var gibi yazmışlar. Maden şirketi ile bir sorun yoktur umarım. Basketbol salonu ise sponsor bulunmadan gerçekleşmeyecek. Ruhsat alınmasının çok önemi yok bence. Saray’dan izin çıktı zaten.

Kemerburgaz sanırım Genel kurulda izine sunulacak. Ondan sonra başlar gibi ama ruhsat konusunda sıkıntılar var gibi yazmışlar. Maden şirketi ile bir sorun yoktur umarım. Basketbol salonu ise sponsor bulunmadan gerçekleşmeyecek. Ruhsat alınmasının çok önemi yok bence. Saray’dan izin çıktı zaten.
Kemerburgaz'da eski yönetimin projesi değil yeni proje olduğu için yeni ruhsat ve izinler gerekiyor yoksa bir sıkıntı yok maden şirketi ile sorun çözüldü zaten davan kesinleşti. Basketbol salonu içinde proje yenilendi o yüzden yeni izinler lazım sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt