GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemerburgaz'da eski yönetimin projesi değil yeni proje olduğu için yeni ruhsat ve izinler gerekiyor yoksa bir sıkıntı yok maden şirketi ile sorun çözüldü zaten davan kesinleşti. Basketbol salonu içinde proje yenilendi o yüzden yeni izinler lazım sanırım.

Kemerburgaz dediğin gibi olabilir. Mantıklı. Genel kurulda oylanır muhtemelen. Sonrasında inşaat başlar.Basketbol salonu için Dursun dönemi alınan ruhsatın tarihi geçmiştir. Tekrardan başvurmaları onun içindir muhtemelen. Dediğin gibi proje yenilemeside söz konusu. Ama sponsor bulmadıkları sürece bir anlamı yok. Ruhsat 5 senelik zaten. Yakında inşaatına başlanır anlamı çıkmaz. Daha yolu var o projenin.

Keşke gelse ikisi de, ama ne Babel & Feghouli gider ne de Fatih Terim onlardan vazgeçer

Muhtemelen geçen sene de Belhanda için Terim vazgeçmez, sene sonu geri gelecek diyenlerden biriydin.

Bu iddianın da nasıl çürüdüğünü sezon sonunda Feghouli ile Babel'in sözleşmesi uzatılmadığında ve ayrıldıklarında göreceksin, herhalde o zaman da devre arası kalsın isterdi dedim demezsin.

Çamur at izi kalsın, nasıl olsa önemi yok gerçek dışı ifadeler kullanmanın.

vaatleri arasında yoktu ama şu gs tvye el atması lazım artık tv de dolanırken fb tv şak diye cıkıyor karşına ama bizimkine anca internetten ulasabiliyorsun

Bu Januzaj biraz sıkıntılı bir çocuk. Kariyeri bambaşka bir yol çizebilirdi.

Maliyeti yüksek olmazsa denenebilir kesinlikle.

Muhtemelen geçen sene de Belhanda için Terim vazgeçmez, sene sonu geri gelecek diyenlerden biriydin.

Bu iddianın da nasıl çürüdüğünü sezon sonunda Feghouli ile Babel'in sözleşmesi uzatılmadığında ve ayrıldıklarında göreceksin, herhalde o zaman da devre arası kalsın isterdi dedim demezsin.

Bu yıl Feghouli oynuyor diye laf edenler geçen yıl hoca oynatmıyor diye laf ediyorlardı. Aynı şey Kerem için de var.

babel ve feghouli ile ne olursa olsun sözleşme uzatılmayacak bu arada. merak eden varsa duyum başkandan.

Stefano Okaka: "Fatih Terim efsane bir antrenör. Türkiye'yi, İtalya'da çok iyi temsil etti. Beni uzun yıllar takip etti, Galatasaray'a da transfer etmek istedi ama bu gerçekleşmedi. Üst düzey bir antrenör."

694

Sözleşmesi bittiğinde 35 yaşında olacak Babel ve senelerdir vasatı aşamadan 4 mil.€ maaş alan Feghouli ile sözleşme yenilenmez ise minnet duyacak değiliz ya

Asla Belhanda geri döner veya Fatih Terim geri getirir demedim bu konuda çok netim. Ama haber konusuna dönelim sence Babel veya Feghouli den vazgeçip devre arasında yerine Ejuke veya Janzuaj a gidilir mi ?

Feghouli nin gitme niyeti olsa yazın sözleşmesinden çıkıp Berghuis transferi resmiyete dönerdi, Falcao ile birlikte gitmesi gündemdeyken sahip çıkıp ilk 11 e yazan da Fatih Terim in kendisi değil miydi

Şu haber özelinde yanlış bişey söylediğimi sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt