GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkiye U17’nin Malta ile oynadigi maci Emirhan’in babasi ile birlikte tribunden takip etmis. Yani verdigi bildigi dogrudur. Emirhan 6-1 biten macta 2 gol 1 assist ile oynamis.

Stefano Okaka: "Fatih Terim efsane bir antrenör. Türkiye'yi, İtalya'da çok iyi temsil etti. Beni uzun yıllar takip etti, Galatasaray'a da transfer etmek istedi ama bu gerçekleşmedi. Üst düzey bir antrenör."

694
Yuto'nun geldiği transfer döneminde kendisinin transferi yetişmedi.

Turkiye U17’nin Malta ile oynadigi maci Emirhan’in babasi ile birlikte tribunden takip etmis. Yani verdigi bildigi dogrudur. Emirhan 6-1 biten macta 2 gol 1 assist ile oynamis.

Emrehan Gedikli, Yusuf Kabadayi, Kenan Yildiz, Emre Tezgel, Emirhan Acar, Onurhan Babuscu, Zidan Sertdemir, Aral Simsir, takip edilmesi gereken isimler gibi, gerci cogunu yazmissin zaten, ne dersin renktas
hepsi bizde renktaşşş pek tabii daha niceleri. Onurhan Babuscu için tam hakim degilim ama onu da alırız radara. Avusturyaa kampinda

Sonunda cezam bitti. Küfür etmeden üstü kapalı bir şekilde bir iki bişey yazmıştım 1 ay ban yedim böyle bir mantık olamaz burada açık açık küfür eden 1 ay ban yemiyor ceza kriterleri neye göre veriliyor? Transferin son günü sinirden stresten ceza yediğim için sanırım acımazsızca verildi yoksa başka sağlıklı bir açıklaması yoktur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonunda cezam bitti. Küfür etmeden üstü kapalı bir şekilde bir iki bişey yazmıştım 1 ay ban yedim böyle bir mantık olamaz burada açık açık küfür eden 1 ay ban yemiyor ceza kriterleri neye göre veriliyor? Transferin son günü sinirden stresten ceza yediğim için sanırım acımazsızca verildi yoksa başka sağlıklı bir açıklaması yoktur.

El öpmen lazım rengim biat etmeyene rahat yok burda

Ben de transfer döneminin sonunda , açık küfür edip 1 ay ban yedim.
Transfer dönemine özel birseydi galiba.
Ya da bize vurdu bilmiyorum.

Mesajını editleyen benim. Üstü kapalı dediğin şeyi burada yazmak istemiyorum açık açık küfrettin yönetime hocaya. Biz dozunda eleştirilere hiç ses çıkarmadık bugüne kadar. Ama küfür, hakaret eden kim olursa hak ettiği cezayı almıştır.

Bu forumda bazı tipler harbiden mide bulandırıyor artık. Ft şöyle ft böyle. Büyük ihtimal özel hayatında başarısız ve işsiz dolanan bir tip. Vallahi eskiden severek gelirdik buraya. Şimdi sayfaları okumak istemiyor insan. Fenerlimi,Beşiktaş’lımı oda muamma. Fatih Terim yazmaktan da aciz.

Bu forumda bazı tipler harbiden mide bulandırıyor artık. Ft şöyle ft böyle. Büyük ihtimal özel hayatında başarısız ve işsiz dolanan bir tip. Vallahi eskiden severek gelirdik buraya. Şimdi sayfaları okumak istemiyor insan. Fenerlimi,Beşiktaş’lımı oda muamma. Fatih Terim yazmaktan da aciz.
Kesinlikle katılıyorum.

Sözleşmesi bittiğinde 35 yaşında olacak Babel ve senelerdir vasatı aşamadan 4 mil.€ maaş alan Feghouli ile sözleşme yenilenmez ise minnet duyacak değiliz ya

Asla Belhanda geri döner veya Fatih Terim geri getirir demedim bu konuda çok netim. Ama haber konusuna dönelim sence Babel veya Feghouli den vazgeçip devre arasında yerine Ejuke veya Janzuaj a gidilir mi ?

Feghouli nin gitme niyeti olsa yazın sözleşmesinden çıkıp Berghuis transferi resmiyete dönerdi, Falcao ile birlikte gitmesi gündemdeyken sahip çıkıp ilk 11 e yazan da Fatih Terim in kendisi değil miydi

Şu haber özelinde yanlış bişey söylediğimi sanmıyorum
O kadar basit yorumluyorsunki.
Sanki feghouli gitmek istedi. 4 milyon net maasimi birakiyorum dedi. Fatih Terimde gitti feghouli lutfen gitme dedi.
Futbolcunun gitme imkani yok. Kapi gibi sozlesmesi var. Ister kadro disi birak, ister oynat her turlu maasini alacak. Gitmeden topcuda alamiyorsak tek secenek kaliyor. Istemesende sahip cikacaksin hoca olarak. Bari azda olsa verim almaya calisirsin.
Babeldada durum ayni.

Falcaodada ciddi zarar ettik. En azindan benim 3 forvetim daha var diye ne kadar az odesek o kadar iyidir diye yolladi. Adamin azda olsa piyasasi ve alternatiflerimiz vardi. Babeli sadece kasimpasa istedi, Ustelik sol kanatta babel kerem ve baris alper var sadece. Baris alper sakatlanincada mecbur oynatiyor hoca. Her oynayan futbolcuyu evlat kontenjanina sokmayin. Sartlari inceleyin biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt