GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Planlamaya gerek yok şimdiden gidip anlaşılsın Ocak başında takıma katılsınlar. Bu haberi yapanlar da zaten ayrı bir kafadalar, sanırsın sadece 4 ay transfer görüşmesi yapılabiliyor. :sopa:

Gelecek sezonlarda Newcastle piyasayı öpecek demek ki.

🔹 Hazırlık | Beşiktaş 8-0 Beşiktaş U19 (Maç sonucu)

⚽️ Can Bozdoğan (3)
⚽️ Umut Meraş
⚽️ Emirhan Delibaş
⚽️ Güven Yalçın
⚽️ Rachid Ghezzal
⚽️ Demir Ege Tıknaz

🔹 Hazırlık | Beşiktaş 8-0 Beşiktaş U19 (Maç sonucu)

⚽️ Can Bozdoğan (3)
⚽️ Umut Meraş
⚽️ Emirhan Delibaş
⚽️ Güven Yalçın
⚽️ Rachid Ghezzal
⚽️ Demir Ege Tıknaz
8jk diye boşuna demiyoruz. Kendi kendilerine sekiz tane sokmuşlar.

kadir çetinçalının dediğine göre yönetim keremin maaşını 900 bin tl den 7 milyon artı 2 milyon tl pirim oalrak9 milyontl önermiş ama kerem kabuıl etmemiş.. aynı teklifi taylanada yapmışlar kabul etmiş..

kadir çetinçalının dediğine göre yönetim keremin maaşını 900 bin tl den 7 milyon artı 2 milyon tl pirim oalrak9 milyontl önermiş ama kerem kabuıl etmemiş.. aynı teklifi taylanada yapmışlar kabul etmiş..
2024'e kadar 900 bin liraya oynar yada satılır o zaman.

Şu yabancı sınırı kesinlikle kaldırılmalı.

Yerli futbolcular şimdiden zıvanadan çıkıyorsa , 7 veya 6 olduğunda sınır bunlarla baş edilmez.

bir tek bizim cenahın muhabirleri takımı karıştırmaya çalışıyor. fenerli muhabirler rambo bjkliler seba gibi takılıyor.

Tamam maaşında iyileşme yaparsın da 10 kat teklif etmek nedir ?

kerem iyi galatasaraylıymış demek ki

böyle bir gerizekalılığa dur demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt