Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelecek sezonlarda Newcastle piyasayı öpecek demek ki.
Normalde Marcao ile ilgileniyorlardı hala ilgilenirlerse 20'yi koyarlar masaya alırlar ama o kadar yatırım yapacaklarsa bambaşka TD'den başlayarak daha tanınmış yıldız isimlere yönelirler bence.Marcao yu 50m a satalım
8 lerin takimiHazırlık | Beşiktaş 8-0 Beşiktaş U19 (Maç sonucu)
️ Can Bozdoğan (3)
️ Umut Meraş
️ Emirhan Delibaş
️ Güven Yalçın
️ Rachid Ghezzal
️ Demir Ege Tıknaz
8jk diye boşuna demiyoruz. Kendi kendilerine sekiz tane sokmuşlar.Hazırlık | Beşiktaş 8-0 Beşiktaş U19 (Maç sonucu)
️ Can Bozdoğan (3)
️ Umut Meraş
️ Emirhan Delibaş
️ Güven Yalçın
️ Rachid Ghezzal
️ Demir Ege Tıknaz
2024'e kadar 900 bin liraya oynar yada satılır o zaman.kadir çetinçalının dediğine göre yönetim keremin maaşını 900 bin tl den 7 milyon artı 2 milyon tl pirim oalrak9 milyontl önermiş ama kerem kabuıl etmemiş.. aynı teklifi taylanada yapmışlar kabul etmiş..
kadir çetinçalının dediğine göre yönetim keremin maaşını 900 bin tl den 7 milyon artı 2 milyon tl pirim oalrak9 milyontl önermiş ama kerem kabuıl etmemiş.. aynı teklifi taylanada yapmışlar kabul etmiş..
kadir çetinçalının dediğine göre yönetim keremin maaşını 900 bin tl den 7 milyon artı 2 milyon tl pirim oalrak9 milyontl önermiş ama kerem kabuıl etmemiş.. aynı teklifi taylanada yapmışlar kabul etmiş..
@Umut Gül yorumun nedirbir tek bizim cenahın muhabirleri takımı karıştırmaya çalışıyor. fenerli muhabirler rambo bjkliler seba gibi takılıyor.
5 yıllık sözleşme imzalandı diye biliyorum..ama menejeri pek rahat durmuyormuş.2024'e kadar 900 bin liraya oynar yada satılır o zaman.
Şu yabancı sınırı kesinlikle kaldırılmalı.
Yerli futbolcular şimdiden zıvanadan çıkıyorsa , 7 veya 6 olduğunda sınır bunlarla baş edilmez.
paranın artırılmasını kendileri istemişlerdir ama memnun kalmamışlar verilen rakamdan..Tamam maaşında iyileşme yaparsın da 10 kat teklif etmek nedir ?