GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson gelirse kadroya yazılacak ilk adam olabilir, yabancı olarak ligde PvA 'u harcardım Gedson için ama yerine kim sol bek oynar yerli olarak onu bilmiyorum işte

Kerem-Berkan-Halil

Ömer -Berkan -BAY(kerem)

Alpaslan- Berkan - Kerem (BAY)

3 senaryo da lig için idare eder her türlü yeter ki gedson gelsin..

Gedson gelirse kadroya yazılacak ilk adam olabilir, yabancı olarak ligde PvA 'u harcardım Gedson için ama yerine kim sol bek oynar yerli olarak onu bilmiyorum işte

Bizim sola da sağa da yerli kaliteli bek bulmamız lazım.şaşa varken onu yedek bırakacak bi yerli göremiyorum ama pva yı yedek bırakacak yerli devre arası bulunabilir.şaşa kronik sakat değilse o çocuk yüksek seviyede bi oyuncu görüntüsünde.çıkar işini harika yapmaya odaklı oynar ne kimseyle münakaşaya girer ne fantaziye kaçar ne ,ben ergün penbeden sonra maçta tamamiyle oyununa konsantre bi oyuncu gördüğümü hatırlamıyorum .şaşa şuan ergün penbe gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim sola da sağa da yerli kaliteli bek bulmamız lazım.şaşa varken onu yedek bırakacak bi yerli göremiyorum ama pva yı yedek bırakacak yerli devre arası bulunabilir.şaşa kronik sakat değilse o çocuk yüksek seviyede bi oyuncu görüntüsünde.çıkar işini harika yapmaya odaklı oynar ne kimseyle münakaşaya girer ne fantaziye kaçar ne ,ben ergün penbeden sonra maçta tamamiyle oyununa konsantre bi oyuncu gördüğümü hatırlamıyorum .şaşa şuan ergün penbe gibi

Eren elmalı alalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem-Berkan-Halil

Ömer -Berkan -BAY(kerem)

Alpaslan- Berkan - Kerem (BAY)

3 senaryo da lig için idare eder her türlü yeter ki gedson gelsin..

Doğru düzgün yerli kalecimiz olsaydı bu çok büyük sorun olmazdı.

Su an Ömer Berkan BAY/Kerem ile idare edebiliriz. Kilincla Oğulcan da zaman zaman oynarlar

Marcao nelson tutarsa hoca bi kere bunu değiştirmez ,sağ bekte şaşa yedlin ikiside yabancı ordada değişim görünmüyor cica çok çok faydalı ve kilit oyuncu o da olmazssa olmazdır heleki gedson gelsin o zaman hücum yönünü sergilerse morutanla beraber fena işler yapabilir.mustafa kendini buldu hoca harcayamaz onuda.tek seçenek pva kalıyor ömer bayramla .ömerin defans yönü pva ya göre bayaa geride ama pva ya göre hızlı ve daha iyi pas orta hizmeti veriyor .

Emre Kılınç ı unutmamak lazım. Kötü oynayıp yine de asist gol atan biridir kendisi, bunu bir kaç defa yaptı.

Bartug da var ama hoca oynatır mi, orası muamma.

Ümit milli maçında çok beğenmiştim bir ara fener alıyordu olmadı sanırım o iş..
Bizim maçta da iyiydi; çok girişken ve bulunduğu yeri dolduran bir görüntüsü vardı. Onun kanadından birkaç atak yaptık diye burun kıvıranlar oldu ama hem bulunduğu kanatta bu denli etkili, hem de defansta hiç yerini kaybetmeyecek bir bek oyuncusu bu ligde yok zaten!..

Ne zaman bu listede oluruz o zaman bir şeyler olur

Ne zaman bu listede oluruz o zaman bir şeyler olur

O gençlerin hepsi anadan üryan katılmıyo altyapılara yalnız çoğuna 17-18 yaşından sonra para döküyolar bizde o bütçe yok açıkçası daha as kadromuz tartışılıyo şu an o yatırımı yapacak seviyede değiliz

O gençlerin hepsi anadan üryan katılmıyo altyapılara yalnız çoğuna 17-18 yaşından sonra para döküyolar bizde o bütçe yok açıkçası daha as kadromuz tartışılıyo şu an o yatırımı yapacak seviyede değiliz
Partizan ve zagrepten daha fazla harcayabiliriz. Altta daha ismini ilk kez gördüğüm takimlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt