GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guzel sallamis.

Feghouli ve babelin gonderilmeye calisildigini herkes biliyor zaten. fatih, aytac ve assuncao kadroya giremiyor. Bunlarida mantigina gore atmis.
Yedlin ve van aanholt gitmez. Sacha boey sakatlik problemi yasarken yedlini gondermek aptallik olur. Aanholtda yeni geldi. Sirf performansi iyi degil diye onuda eklemis.

Boyle haberleri ciddiye almaya bile degmez.
Yakup cinar kimdir bilmem ama gotten sallama haber yapma konusunda öncü biri sanırım

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lan demin fark ettim de bizim bu 07 08 sampiyon olan kadro full yerlilerden olusuyordu ha

hem 6 mac seyircisiz oynadik, hem son 6 mac tdsiz ciktik ve neredeyse full yerli bir kadro ile oynadik

fb tarihinin en basarili kadrosunu da alt ettik ve eze eze sampiyon olduk o sene

ulan ne güzel günlermis yav

Ivan ismi çıkmış. Petrila Cluj’da yedeğe düşmüş sanırım.

uefada oynatmıyorlar galiba ama geçen ligde 1 gol 1 asist yapmıştı.

ben hiç 90dk izlemedim ama izleyenler övüyor(rumenler)

bakalım daha yaza doğru artar bu isimler. hem cica ve morutanın olumlu referansı hem de sumudicanın lige tekrardan gelişiyle ligdeki rumen topcu sayısının artacağını düşünüyorum. bizim dışımızda da o pazara girecek takımlar olacak muhtemelen

kendine hayrı olmayan romanya ligi ile daha fazla uğraşmamamız doğru olacaktır

Oyuncu almaya gitmisken ordan 1 tane hoca paketlesek olmaz mi?

uefada oynatmıyorlar galiba ama geçen ligde 1 gol 1 asist yapmıştı.

ben hiç 90dk izlemedim ama izleyenler övüyor(rumenler)

bakalım daha yaza doğru artar bu isimler. hem cica ve morutanın olumlu referansı hem de sumudicanın lige tekrardan gelişiyle ligdeki rumen topcu sayısının artacağını düşünüyorum. bizim dışımızda da o pazara girecek takımlar olacak muhtemelen

Geçen Parma’da Man ve Mihaila eleştiriliyordu. Genç olmaları sebebiyle liderlik yapamıyorlar Parma’ya. Serie B’nin en yüksek bütçeli takımı olmalarına rağmen orta sıradalar sanırım. Büyük ihtimal çıkamayacaklar. Orayı takip etmek gerekir. Satış yapmak zorunda kalabilirler.

Bizim takımın en büyük sorunları Soso, Babel'di maddi olarak. Bunlara Muslera'da ekleniyor gibi. 2.5 milyon alan bir kaleci fark yaratmalı ki bunun bir de %40 vergisi var. O yüzden ya Muslera'nın maaşı %50 oranında azaltılmalı yada bir şekilde kendi sözleşmesinden çıkıp oraya başka kaleci bulunmalı tercihen yerli Nurullah Aslan olabilir mesela. Ama ideali Muslera'nın maaşının 1-1.2 milyon civarlarına çekilmesidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yakup Cinar'in haberi dogruysa, dogru olma ihtimali baya fazla, cunku transfer sezonunda iyi gidiyordu kendisi.

Terim yine bir yonetimle kavgaliymis, Unal Aysal kotu, Dursun Ozbek kotu, Mustafa Cengiz kotu, Durgun Yarsuvat kotu, hepsi kotu ama bizim beyimiz cok iyi.

Burak Elmas gibi modern vizyoner bir baskana, boyle ''hoca'' falan lazim degil, gitsin nereye giderse. Kos koca camia bu elemanin nazina cekmek zorunda degil. Utanmaz herif, 25 miljon kadro kurdun, oynatigin oyun Konyaspor gibi takima bile dis geciremiyor. Onu biraktim, 4 senedir bir duran toptan istikrarli sekilde gol atamiyoruz.

Rudi Garcia
Eddie Howe
Daniel Farke
Bruno Lage
Paulo Fonseca

Artik eleman dan kurtulup, acilen bir yabanci hoca gelmeli. 4 senedir takimda hucum anlaminda hic birsey yok, Lokomotiv moskovya 4 senedir paslasarak gol attirdi diye, trolleri kuduz kopek gibi herkese saldirmisti. Bu Galatasaray benim Galatasarayim degil. Bu rezil kokusmus ligde, taktiksel fark yaratin kimse yok, Sergen de dahil. Biraz fark yaratirsan zaten, sonuclar gelir. Sumudica Antep'te 3-5-2 oynatarak nerdeyse 15 mac falan yenilmediler.

Trabzon-Rize --- Trabzon alır
Hatay-Beşiktaş - Berabere biter
Konya-Fener---- Berabere biter
Galatasaray-Gaziantep-- GS alır

Bu hafta sonu itibariyle ligde beklediğim puan sıralaması:
1. Trabzon --- 27 puan
2. Hatay ----- 21 puan
3. BJK ------- 21 Puan
4. Fener ----- 20 Puan
5. GS -------- 20 Puan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt