Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.638
- 93.337
- 5.263
İsim alalım.23. Şampiyonluk için birinin artık bir an önce yakamızdan düşmesi gerekiyor. Sadece kendisi daha bunun farkında değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim alalım.23. Şampiyonluk için birinin artık bir an önce yakamızdan düşmesi gerekiyor. Sadece kendisi daha bunun farkında değil
Fatih Öztürkİsim alalım.
İsmi lazım değilİsim alalım.
Bize isim değil yaratıcılık ve hızlı adam eksilten kanat lazım
Ucuza gelecekse gelsin rotasyon olması lazım o herifinJean pyerre yi almalıyız takımı çok kötü durumda bizim takımın sıkıntısı savunma değil hücum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazın olsa 12 falan olurdu da şimdi 4-5 e bırakırlar küme düşecekler ve paraları yokUcuza gelecekse gelsin rotasyon olması lazım o herifin
Bu ismi bizimle geçen Kasper Kozlowski nasıl olur?Jean pyerre yi almalıyız takımı çok kötü durumda bizim takımın sıkıntısı savunma değil hücum
15 M Euro muz olsa gedsonu alırdık reisBu ismi bizimle geçen Kasper Kozlowski nasıl olur?
8'e falan bırakmazlar mı?15 M Euro muz olsa gedsonu alırdık reis
Bırakmazlar polon oyuncuların Avrupa piyasası yüksek alman takımları özellikle hemen çöküyor8'e falan bırakmazlar mı?
Ben sevmiyorum çubuklu düzgün sarı kırmızı parçalı iyidirne zaman güzel bir çubuklu formamız olacak? 20042005de ve 2000de çok güzel çubuklu formalr vardı
Açıkçası isterdim o paraya tam bir çilingir görevi görür lakin zorlu maçlarda soru işareti bence temposuz bi herifYazın olsa 12 falan olurdu da şimdi 4-5 e bırakırlar küme düşecekler ve paraları yok
Takım tempodan geçilmiyor da noluyor yaratıcı değiliz sadece tempo yetmiyor morutan hep kanat oynayacaksa şart böyle bir oyuncuAçıkçası isterdim o paraya tam bir çilingir görevi görür lakin zorlu maçlarda soru işareti bence temposuz bi herif
Yerliyi geçtim de çok iyi bir sol beki yabancı olsa bile bulmak çok zor,Birtane cok iyi yerli sol bek bulsaydik pva yedek birakip orta sahaya bir yabanci eklerdik.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslında taylan ya da berkan yerine gedson tarzı bi os lazım reis bilemiyorum pyerre i de 10 olarak kullanırız işte rotasyonda.1 kişi eksik oynamak istemiyorum ben orta sahadaTakım tempodan geçilmiyor da noluyor yaratıcı değiliz sadece tempo yetmiyor morutan hep kanat oynayacaksa şart böyle bir oyuncu
Taylan tempolu mu oynuyormuş sayende öğrendim renktas adam iki adım atıp fazladan topa bile gitmiyor taylanla oynadığı her maç cica düşük hücum performansı veriyor çünkü cicadan verim almak için yanına bir geriye karışmayacak oyun kurulumunu cicaya bırakacak bir oyuncu şart çünkü cica dışında derin oyun kurucu olayını yapacak adam yokAslında taylan ya da berkan yerine gedson tarzı bi os lazım reis bilemiyorum 1 kişi eksik oynamak istemiyorum ben