GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli kaleci olarak Nurullah Aslan iyi olur gibi herifin fiziği tam bir kaleci fiziği özellikle benim izlediğim maçlarda fiziğinin de artısıyla yan toplarda çok başarılıydı. Performansı biraz dalgalı ama geleceği var 24 yaşında gerçi ama kaleci için gelişebilecek yaşta hala, 2 metreden fazla boyu var yanlış hatırlamıyorsam.

Yerli kaleci olarak Nurullah Aslan iyi olur gibi herifin fiziği tam bir kaleci fiziği özellikle benim izlediğim maçlarda fiziğinin de artısıyla yan toplarda çok başarılıydı. Performansı biraz dalgalı ama geleceği var 24 yaşında gerçi ama kaleci için gelişebilecek yaşta hala.
Samsunlu elemandi bu sanırım gelecek vaat ediyordu ama gelişim göstermedi pek

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taylan tempolu mu oynuyormuş sayende öğrendim renktas adam iki adım atıp fazladan topa bile gitmiyor taylanla oynadığı her maç cica düşük hücum performansı veriyor çünkü cicadan verim almak için yanına bir geriye karışmayacak oyun kurulumunu cicaya bırakacak bir oyuncu şart çünkü cica dışında derin oyun kurucu olayını yapacak adam yok

Yav ben onu mu kastetttim ne taylanı ya orta saha yok şu an takımda pyerre olsa tabi oynardı lakin daha dirençli adam şart geçirgen bir orta sahamız var hala ve geriden oyun kuramıyoruz he pyerre’i yine alalım lakin önceliğimiz o tarz bi herif değil

Yav ben onu mu kastetttim ne taylanı ya orta saha yok şu an takımda pyerre olsa tabi oynardı lakin daha dirençli adam şart geçirgen bir orta sahamız var hala ve geriden oyun kuramıyoruz he pyerre’i yine alalım lakin önceliğimiz o tarz bi herif değil
Yok reis seni eleştirmedim taylani hiç sevmiyorum o yüzden ona kuruluyum gedson tarzı adam zor reis onun tarzı çok başkaydı saf yeteneklerle donatılmış ciğersiz bir herifti onun gibisi zor gelir

Samsunlu elemandi bu sanırım gelecek vaat ediyordu ama gelişim göstermedi pek

Samsun başkanı satmayınca gelen tekliflere o yüzden çocuk moral olarak ve hedefsiz kaldı bence. Bir de bu sezon yedeğe çekildi sanırım. Fizik olarak çok beğeniyorum. Yan toplarda Muslera'dan iyide bence fiziksel avantajı nedeniyle uygun fiyata alınabilirsek yada takasla denemek lazım hala ümitlim kendisinden.

FCyI87fXEAIJ2RA

Çok şükür bugünü de pasta kesmeden geçirmedik.Üstüne bir de ayak tenisi idmanı misss

takıma öncelikli olarak sağ ve sol kanat alınmalı keita,bruma gibi etkili kanat performansı verecek oyuncular olmalı ve mümkünse afrika kökenli veya brezilyalı falan olsun kuzeyden topcu alınsın fikrinden uzaklaşmamız lazım,takımda 8 kanat oyuncusu var ama sadece var yani..
yerli oynatma zorunluluğumuzu geride kullanmamız şart o yüzden irfancan,kaan ayhan alınmalı kaan boey dönene kadar sağ bek olarak kullanılır sonra stopere geçer,luyindama veya nelsson dan biri satılıp diğeri stoper yedeği olarak kalır..
ortasaha için gedson ve melo tarzı bir genç 6 numara alınmalı yedek oynamayı sorun etmeyecek biri çünkü ortasahayı gedson,berkan,cicaldau olarak kurmalıyız(malum yabancı kuralı)
diagne veya mohamed yerine tartışmasız 11 e koyacağımız bir santrafor şart...
gönderilmesi gereken adamlar net zaten feghouli,babel,omar,yedlin..

takıma öncelikli olarak sağ ve sol kanat alınmalı keita,bruma gibi etkili kanat performansı verecek oyuncular olmalı ve mümkünse afrika kökenli veya brezilyalı falan olsun kuzeyden topcu alınsın fikrinden uzaklaşmamız lazım,takımda 8 kanat oyuncusu var ama sadece var yani..
yerli oynatma zorunluluğumuzu geride kullanmamız şart o yüzden irfancan,kaan ayhan alınmalı kaan boey dönene kadar sağ bek olarak kullanılır sonra stopere geçer,luyindama veya nelsson dan biri satılıp diğeri stoper yedeği olarak kalır..
ortasaha için gedson ve melo tarzı bir genç 6 numara alınmalı yedek oynamayı sorun etmeyecek biri çünkü ortasahayı gedson,berkan,cicaldau olarak kurmalıyız(malum yabancı kuralı)
diagne veya mohamed yerine tartışmasız 11 e koyacağımız bir santrafor şart...
gönderilmesi gereken adamlar net zaten feghouli,babel,omar,yedlin..
Nelsson mu satılsın yada yedek mi olsun kuzeyden oyuncu alınmasın mi kanat oyuncusu dışında hak verdiğim tek cümle yok reis

bu süleyman lus iyi oyuncuydu bandirmada nasil forma sansi bulamiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt