GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük bir yükseliş yaşamazsak bu sene şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum.
takımı yeniden yapılandırırken bu seneyi geçiş yılı gibi değerlendirmek bence daha doğru olur.
şu anda elimizde eksik ve zayıf bir takım var. rakiplerin yerinde olsam bu takımdan çekinmem.

transferde ilk hamlemiz rakibi bozmaya ve top çalmaya yatkın bir orta saha olmalı. takım çok yumuşak kalıyor.
çakılı oynayacak bir defansif orta sahadan ziyade daha hareketli birini bulmalıyız bence. bize karşı izlediğimiz lokomotiv moskovalı beka beka gibi.
böyle birini bulursak cicaldau da hücumda daha aktif olabilir.

gedson için de şansımızı zorlamamızı istiyorum ama defansif orta saha ihtiyacı daha önemli bence. ekstra kontenjan açabilirsek gedson'a kimse hayır demez elbette.

hücumda rakipleri hiç korkutamıyoruz.
morutan iyi çalımcı ama hızı yetmediği için alanları kullanamıyor, yakalanıyor. kerem ise yeterli hıza sahip olsa da adam eksiltemediği için kendine alan açamıyor.
bir tane topla ilişkisi iyi, çalımcı, çabuk kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. sadece önüne değil ayağına da top atabileceğimiz biri olmalı.
vişça, keita, yattara, bruma gibi

yani kanat ve defansif orta saha olmak üzere 2 oyuncu gerekli bence.

bu hamleleri yapmak için assunçao'nun kiralık kontratı feshedilmeli. (opsiyonu zorunlu değildir herhalde)
babel ve feghouli'den birini göndermemiz lazım. aslında ikisi de gönderilmeli ama para yetmeyecektir.

Nelsson mu satılsın yada yedek mi olsun kuzeyden oyuncu alınmasın mi kanat oyuncusu dışında hak verdiğim tek cümle yok reis

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
katılmayabilirsin sorun yok ama neye hak vermedin mesela
1-takıma kanat oyuncusu lazım bende afrika kökenli veya brezilyalı hızlı teknik isimleri daha çok beğendiğim için ona göre transfer yapılmasını isterim o yüzden kuzeyli olmasın diye özellikle belirttim,mesela forumda hauge,jowziak istenir ben bruma,keita gibi isimlerin gelmesinden yanayım umarım anlatabildim..
2-yerli oynatma zorunluluğumuzu geride kullanmamız lazım diyorum( kale,stoper,ortasaha merkezde 1 olmak üzere)senin bu konudaki fikrin nedir?
3-stopere 1 yerli yazdığım için nelsson veya luyindama dan biri fazlalık olur satılsın diyorum,nelsson konusuna takılmışsın galiba o konudaki fikrim şu nelsson u pek beğenmedim açıkcası onun dışında iyi bir para verdiğimiz için yedekte durması işimize gelmez iyi bir teklifte gidebilir diye düşünüyorum..
4-ortasaha için gedson dışında melo tipinde bir 6 numara lazım geriden oyun kurucu tipinde adamlar bize yaramıyor senin fikrin nedir bu konuda??
5-diagne ve mohamed in dalgalı performansından dolayı net bir santrafor lazım..
6-feghouli,babel,yedlin,omar gitmesi gerek sence bunlardan hangisi kalmalı
genel olarak ben senin neye katılmadığını tam anlayamadım yazdığın cümleden dolayı...

Iyi bir defansif orta saha oyuncusu bir çok sorunu çözer

Ha hoca saçmasapan işler yapmaya devam ederse bişey değişmez tabii

ortasahanın kurtuluşu iki adam

Video yu boyle izledim heis

4999e6e5a4b918f6a3decf189ee78ea5.webp

katılmayabilirsin sorun yok ama neye hak vermedin mesela
1-takıma kanat oyuncusu lazım bende afrika kökenli veya brezilyalı hızlı teknik isimleri daha çok beğendiğim için ona göre transfer yapılmasını isterim o yüzden kuzeyli olmasın diye özellikle belirttim,mesela forumda hauge,jowziak istenir ben bruma,keita gibi isimlerin gelmesinden yanayım umarım anlatabildim..
2-yerli oynatma zorunluluğumuzu geride kullanmamız lazım diyorum( kale,stoper,ortasaha merkezde 1 olmak üzere)senin bu konudaki fikrin nedir?
3-stopere 1 yerli yazdığım için nelsson veya luyindama dan biri fazlalık olur satılsın diyorum,nelsson konusuna takılmışsın galiba o konudaki fikrim şu nelsson u pek beğenmedim açıkcası onun dışında iyi bir para verdiğimiz için yedekte durması işimize gelmez iyi bir teklifte gidebilir diye düşünüyorum..
4-ortasaha için gedson dışında melo tipinde bir 6 numara lazım geriden oyun kurucu tipinde adamlar bize yaramıyor senin fikrin nedir bu konuda??
5-diagne ve mohamed in dalgalı performansından dolayı net bir santrafor lazım..
6-feghouli,babel,yedlin,omar gitmesi gerek sence bunlardan hangisi kalmalı
genel olarak ben senin neye katılmadığını tam anlayamadım yazdığın cümleden dolayı...
Fikrine elbette saygım var renktas ama stoper ikilisi çok degismemeli ki nelsson bence iyi oynuyor tabi bu benim görüşüm kanat konusunda çok haklısın o noktada Mohamed ve Diagne noktasında wind gibi bir forvet alamayacaksak hiç bozmaya gerek yok ikisini

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt