GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya bile usulsüz seyirci almış. Dün de cezası açıklanmış. 100 bin TL. @Taner Ünlü
1636112805327.webp

apo yerine irfan can olmaliydi
yine ezbere kadro
Bence bu ikisi arasında Abdulkadir seçimi daha iyi. Son haftalarda yükselişte, topu sürebilecek oyuncu. Orkun yerine İrfan olabilirdi ama. Onu da Feyenoord’da ne yapıyor izleyemiyorum ama bizde oynarken de pek etkili olamıyor.
Kenan yerine Enes Ünal ne kadar beğenilmese de onu tercih ederdim veya x bir forvet kim olursa🤣 Genel olarak aynı kadro işte

Marsilya bizden önce Lyon deplasmanına çıkıyormuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marsilya bizden önce Lyon deplasmanına çıkıyormuş

Bizim maçta aynı zamanda Payet ve Rongier'de cezalı sanırım. Buda bir şans. Bir de Boey tam hazır hale gelirse bu maçta tamamen iyileşmiş şekilde oynarsa istediğimiz sonucu alırız bence.

Sen sorunca Ekim ve Kasım kararlarına baktım. Herhangi bir ceza almamış. Başka usülsüz seyirci cezasıda yok. Yeni vermeye başlamış olabilirler. Kısacası yine kollanmışlar. Sosyal medyadan paylaşımlar yapılabilir.

Konya’nın yerinde olsam ortalığı kaldırırdım. TFF başkanı çıkıp birinci ağızdan rezillik anlatıyor.

Konya'nın aldığı ceza , şeytanın rahatsız olduğu mevzudan kaynaklıdır.

Yoksa daha önce kimseye verilmedi ceza.

Dortmund - Ajax macinda yaşanan talihsiz sakatlıktan sonra Ajax futbolcusu Dusan Tadic, taburcu oldu.

FDbAUhdWQBMIkI7

FDbAUj8WUAAi51u

Sneijder ve Kuytu sorusturmuslar.

"Dirk Kuijt and Wesley Sneijder were heard by the police as witnesses in a major investigation into the criminal organization of the Hague criminal Piet S. This is reported by the AD. The police would have information that the two top football players have gambled on an illegal gambling site, which is linked to the gang of Piet S.

It concerns the gambling site Edobet, which, according to the Public Prosecution Service, was set up by Freddy S., the son of Piet S. In the conversations overheard by the hack of the messaging service Encrochat, the police heard that Sneijder and Kuijt would regularly gamble via Edobet. In Kuijt's case, this would involve substantial amounts. Both players have not yet responded to the news.

"Dirk Kuijt sometimes plays 25 grands (25,000 euros) a day", the police catches in the conversations. The fact that Sneijder does not pay off his gambling debts is also discussed. For this, a relative of the ex-football player must be mistreated: "We will no longer ask for money, first just kick him into the hospital. May also be a female, as long as it is someone from that family. His mother, aunt, Grandma I don't care who."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt