GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hem diyor gedson ve denis man gelince assuncao ile babel gidicek. Hemde diyor babel konya ile hadziahmetovic icin takasda kullanilcak. Bu nasil celiskili saçma haber. Heralde konyali oyuncuyu turk zannediyor yabanci siniri sorun olmayacak zannediyor.

Hem diyor gedson ve denis man gelince assuncao ile babel gidicek. Hemde diyor babel konya ile hadziahmetovic icin takasda kullanilcak. Bu nasil celiskili saçma haber. Heralde konyali oyuncuyu turk zannediyor yabanci siniri sorun olmayacak zannediyor.
Yönetim değişince haber alamıyorlar ve sürekli twitterda yazılanları söyleyince böyle saçmalıyorlar.

Yönetim değişince haber alamıyorlar ve sürekli twitterda yazılanları söyleyince böyle saçmalıyorlar.
Bir konyali oyuncuyla ilgili haber uydurdu onu desteklemek icin sacma haberler sıralıyor. Babel ne yapsin konya da adamin sezon sonuna kadar sözleşmesi var yaşı gelmiş 34'e en kötü fesih yapar gider Avrupa'ya.

FD7gXv8XwAMtSKK

Ali Gücüm yerine Nihat Kırmızı Sportif Aş'ye gelmiş. Nihat Kırmızı Metin Öztürk'ün yönetim kurulu listesinde yer alıyordu seçim zamanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt