GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıklı hamleler takım çok genç barcanin tecrübeli oyuncuları yok neredeyse oyun hâkimiyetini kaybettikleri anda skoru tutmayı başaramiyorlar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana yakıştıramadım bu yorumu Burkay .Senin dediğin gibi barcayı ihya etmesi için kdb seviyesi bi adam lazım onlara yoksa yaşlı topçuya gidecek her kuruş çöpe gitmekle aynı onlar için.Dani alves ne yav emekliliği geldi adamın

Steaua Bükreş’in sahibi Becali: “Galatasaray şimdi de bir diğer futbolcumuz Octavian Popescu ile ilgileniyor. 500 taksitle satacak futbolcum yok. Kimseyi satmıyorum! Hiç kimseyi! Hiç kimseyi! Hiç kimseyi!” (Digisport)
E4j7E8TWYAUTYP4.jpg

Evet, yorumları alalım. TFF şaşırtmamış.

MANİSA FK sporcusu DEVER AKEEM ORGILL'ın, 06.11.2021 tarihinde oynanan YILPORT SAMSUNSPOR-MANİSA FUTBOL KULÜBÜ Spor Toto 1. Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddesi uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 4.350.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

MANİSA FK sporcusu DEVER AKEEM ORGILL'ın, 06.11.2021 tarihinde oynanan YILPORT SAMSUNSPOR-MANİSA FUTBOL KULÜBÜ Spor Toto 1. Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddesi uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 4.350.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Yorum yapmayalım hocam, yorum yaparsak küfrederiz küfredersek ban yeriz cezam yeni bitti sebebi bu kelini okşadığımın betoncusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az önce kazara denk geldim GSTV’de, eski bir maçımızda forvetlerimizi görünce gözlerim doldu bir yandan da beklentimi azalttım. Nonda ve Baros. Herhangi birine şimdi sahip olsak (kalite ve tecrübe anlamında) ligde liderdik. Nereden nereye..

komik yaw
herife resmen yumruğu geçirmiş
marcao 8 aldıysa buna 16 maç verilmeli en az

kaan ayhan mert müldürü mutlaka almalıyız

mert müldürü yabancı sınırı olmasa bile alırım ben olsam
mangırımız yetmez gibi geliyor bana
takımında iyi süre alıyor

şu an dışarıdakilerden getirebileceğimiz yegane isim okay bence. hiç süre alamıyor celta'da

Bu hocadan çok umutluyum nedensiz. Bir gün Galatasaray'ın başında göreceğimize inanıyorum. Aslında bir yandan kendisini Niğde'nin başına geçirsemiydik diye düşündüm bir ama sonra İtalya'da alt yapıda bile çalışsa daha çok şey öğrenir bence. Yabancı dilleri de var bizim yeni genç oyunculu sisteme de yakışır böyle bir hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt