GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda; Dinçer Azaphan, İbrahim Hatipoğlu, Efe Kesgün, Şeref Kesgün, Özen Kuzu ve Şükrü Ardakalmaz'a tesislerimize maddi manevi katkıları ve Florya Ailesine verdikleri destekler nedeniyle plaket verildi.

Organizasyonda, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yanı sıra futbolcularımız da yer aldı.

Başkanımız Burak Elmas ve Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in günün önemine dair yaptıkları konuşmalardan sonra katılımcılara plaketleri takdim edildi.

Arda Turan, devre arası transfer döneminde Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a dönebilmesi için aracı olacak.

(Haber7)

Burak Yılmaz Türkiye'ye geri dönüyor iddiası! İşte takımı

Lille formasıyla bu sezon beklentilerin altında kalan ve taraftarlardan zaman zaman tepki gören Burak Yılmaz için flaş bir iddia gündeme geldi.

Geçtiğimiz yıl yaşadığı şampiyonluğun ardından bu sezon beklentilerin altında kalan Burak Yılmaz taraftarların tepkisiyle karşılaşınca ayrılık fikrine sıcak bakmaya başladı.

Öncelikli olarak kariyerine yurt dışında devam etmek isteyen milli futbolcu, Nice'den olumsuz yanıt alması durumunda İtalya'dan kendisini isteyen ekiplerle görüşecek.

Golcü oyuncunun kulüp bulamaması durumunda son tercihi Türkiye'ye dönmek.

ARDA TURAN ARACI OLDU, GALATASARAY DEVREYE GİRDİ!

Burak Yılmaz'ın devre arasında ayrılmak için arayışta olduğunu öğrenen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, milli futbolcuyu bizzat arayarak ara transferde sarı-kırmızılı ekibe dönebileceğini belirtti.

Terim'in forvet hattında sana ihtiyacımız var dediği, Burak Yılmaz'ın ise Türkiye'ye dönmek istemediğini ancak son kararını vermediğini belirterek görüşmeyi sonlandırdığı bildirildi. (Haber7)

abaa16ac29bc05049c7fc17469dc66fe.gif

20211116_134429.webp

20211116_134330.webp

Uzun süredir geçmiyordum eski stadın yerinde e-5 de sizi selamlayan bayrak. Görünce fotosunu aldım. Renkleri neredeyse yok olmuş pislik içinde hatta yırtılmış durumda dalgalanıyor. Asmak için asılmış bunu nereye şikayet edebiliriz değiştirilmesi gerekli bu haliyle olacaksa hiç olmasın daha iyi.

Ekli dosyayı görüntüle 141854
Ekli dosyayı görüntüle 141855

Uzun süredir geçmiyordum eski stadın yerinde e-5 de sizi selamlayan bayrak. Görünce fotosunu aldım. Renkleri neredeyse yok olmuş pislik içinde hatta yırtılmış durumda dalgalanıyor. Asmak için asılmış bunu nereye şikayet edebiliriz değiştirilmesi gerekli bu haliyle olacaksa hiç olmasın daha iyi.

@Uğur İz

twiterdan remzi beye iletmek suretiyle bu aybı ortadan kaldıralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt