GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize 6 değil orta saha da değil Kloopun bana stoper değil Van Dijk alın dediği gibi Gedson lazım sadece takımda o tip bir oyuncu yok çift yönlü merkez orta sahalarin genelde bir tarafı daha eksik olur Gedson ikisini de çok iyi oynuyor napıp edip almamız lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum. Klopp da Atam gibi konuşmuş ama. Ben size ölmeyi emrediyorum falan dememiştir değil mi🤣

Gedson ya da benzeri bir orta saha mutlaka alınacaktır ayrıca kanat adamı da lazım bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca herhalde Solbakken’i,Berghuis gibi kullanmayı düşünüyor. O klasta mı bilmiyorum hiç izlemedim.

Galatasaray derbiye çift forvet çıkabilir...

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim, dev maç öncesinde çift forvetli sistemi deniyor.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim, dev maç öncesinde çift forvetli sistemi deniyor.

Sarı kırmızılılar, taraftarları önünde kendi adına yılın son derbisini kazanmayı amaçlıyor.

Dev maç öncesinde Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansı, Fatih Terim'i mutlu etti. Tecrübeli çalıştırıcı, Milli Takım'da 2'şer gol atan futbolcularıyla derbinin şifresini çözmeyi planlıyor.

Terim'in, pazar günkü mücadele öncesinde antrenmanlarda çift forvetli sistem üzerinde durduğu öğrenildi. 68 yaşındaki teknik adam, Halil'i milli takımda olduğu gibi yardımcı forvet olarak kullanacak.

Teknik heyet, Diagne’ye de 11'de şans vererek Senegalli oyuncunun Fenerbahçe savunması ile fiziksel mücadeleye girmesini istiyor. Fatih Terim'in, Kerem Aktürkoğlu’na da sık sık ceza alanına girerek gol noktalarında bulunması direktifini verdiği ifade edildi.

Orta sahada Berkan ve Cicaldau ile birlikte Feghouli’nin de hücuma destek vermesi bekleniyor.

Terim'in görüntülü analizlerle, oyuncularına derbi planını anlatacağı öğrenildi.

Diğer yandan deneyimli teknik adamın, yöneticilerle bir araya gelerek, transferler hakkında bilgi alacağı da gelen haberler arasında...

Kaynak: TrtSpor

Şaka değil bu çocuk baya iyi forvet gözüyle bakıyorlar Tunus'un yıldız adayı diyorlar 13 Kasım da sözleşme imzaladı şimdiki kulubuyle gittiğimde izlicem yine Romdhane de baya iyi bir orta saha bizzat stadta izleme fırsatı buldum Tunusta covid yasakları yok uzun süredir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emoji154.png

Düşünülebilir(di). Halil ile birlikte, simetrik yarı kanat- yarı forvet olarak oynayabilirler. Ancak bu durumda kanat oyuncusu olarak Kerem ve Morutan olmaz ki onlardan vazgeçmek/yok saymak gibi bir lükse sahip değiliz; bugünden yarına ederlerine satılmaları da pek mümkün görünmüyor. Olmaz o iş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt