GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belenenses SAD'ı vuran Covid etkisi ile 9vs11 oynanıyor

1638046549721.png

BSAD comes out with 7 players to play the second half, and as soon as they start, Joao Monteiro (the goalkeeper who was playing as a midfielder) throws himself onto the grass, as if injured. Match is suspended, 7-0 Benfica

ilginç

Erken bitti maç.

Baya ilginç şeyler olmuş gibi görünüyor.
2. yarı bazı oyuncuları da çıkmamış. Maç içinde de bırakan olunca 6 kişiye düşmüşler, hakem de bitirmiş. Bu kadar vaka olan takımla neden maç yaptırtıyorlarsa zaten, anlamadım onu. Benfica takımını da riske ediyorsun

Gecen bana laf ediyorlardi.

Muslera'nin dususunda Taffarel'in gidisinin/olmayisinin payi var. Haber dogru ya da degil bu cok onemli bir konu. Kaleci antrenorunun onemi buyuk. Muslera 50 yasinda bir zahmet bilsinle olmuyor. Onu birinin izleyip hocanin'da oyun kurgusu icinde kaleciden beklentilerini ona anlatip onu calistirmasi gerekiyor ve performans takibini yapmasi gerekiyor. Allison'da o zaman birakalim kendi calissin, oyle olmuyor bu isler.

2. yarı bazı oyuncuları da çıkmamış. Maç içinde de bırakan olunca 6 kişiye düşmüşler, hakem de bitirmiş. Bu kadar vaka olan takımla neden maç yaptırtıyorlarsa zaten, anlamadım onu. Benfica takımını da riske ediyorsun
Maça çıkmasalar direkt 3-0 değil mi yav ne hayal ettiler acaba

GSC'e Soru:

Marsilya sportif direktoru kulubumuze aradi ve dediki:

Bize Kerem'i verin, size Guendouziye verelim. Kafa kafaya takas.

Kabul edermisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt