GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda orta saha ve hızlı kanat oyuncusu eksiği var

Berkan ile Kerem bir yere kadar idare ediyor ama bu ikiliye 2-3 gömlek üstün partner bulmalıyız

Gedson ile Dennis Man gelirse takım farklı bir seviyeye evrilir

Santrafor konusunda ben elimizdekilerin kötü olduğunu düşünmüyorum, elimizdeki santraforlardan biri gitmedikçe yenisi muhtemelen gelmez

Santrafor konusunda tek eksikliğimiz hocanın her hafta farklı bir santrafor denemesidir

Mohamed as santrafor olarak her maç oynamalı yedeği olarakta Halil ve Diagne gayet uygun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalnız hoca gerçekten çok önemli ya futbolda

bana göre fenerin mesela oyuncuları tek tek fena değil ama hoca bir türlü oynatamadı

tabi bir de yönetim müdahalesi mesut belası derken dağıldılar

altay kim atilla ferdi irfan pelkas valencia

bu adamları mesela bizim takımda isterim yanlarına da koyacak fena adamları yok

keşke transfer konusunda karşılıklı anlaşabilsek de babeli verip pelkası alsak

Oha İrfan PFDK'ya sevkedilmiş. İlginç
FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu İRFAN CAN KAHVECİ'nin 29.11.2021 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 30.11.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,
Edit:
5-10 maç diyor.
MADDE 44 – SALDIRI (1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde; (a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası,

Oha İrfan PFDK'ya sevkedilmiş. İlginç
FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu İRFAN CAN KAHVECİ'nin 29.11.2021 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 30.11.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,
Edit:
5-10 maç diyor.
MADDE 44 – SALDIRI (1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde; (a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası,
Hiç haberi de çıkmadı kime saldırdı acaba?

FFdQM5eWUBIgM6e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt