GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
golde özcimbomlu gibi sevindi diye göztepe kalecisi sevk edildi sanıyordum yav

Bu olsa hakaret ile ilgili madde vardı diye hatırlıyorum o olur. Saldırı diyor o yüzden sanmyorum başka bir olay bence.
İrfan devre arası Atakan'a saldırmış. Ulan böyle bir olayı bilmelerine rağmen saklamışlar. Yuh arkadaş. Bir de kırmızı görmediyse neden sevk edildi demiş. Kırmızıyı verse 1 puanı alamazlardı. Gözlemci neden rapor tuttu diye kızılıyor üstüne. Jk Sergen'in küfrünü rapora yazdırmaz, bunlarda gizler. Yok böyle bir düzen.

Son düzenleme:
İrfan Can Eğribayat Okan Kocuk'dan iyi mi ? Kaça patlayacak bize ? Başka alabileceğimiz yerli oyuncu yok mu ?

İrfan devre arası Atakan'a saldırmış. Ulan böyle bir olayı bilmelerine rağmen saklamışlar. Yuh arkadaş. Bir de kırmızı görmediyse neden sevk edildi demiş. Kırmızıyı verse 1 puanı alamazlardı. Gözlemci neden rapor tuttu diye kızılıyor üstüne. Jk Sergen'in küfrünü rapora yazdırmaz, bunlarda gizler. Yok böyle bir düzen.

Alenen kollanmissiniz lan iste

Bizim muhabirler olsa , önden hangimiz yetiştireceğiz diye yarışırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt