GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Çipe taraftar kendisini ıslıkladığı için duygusallaşmış, ağlamış ve oynamak istemiyormuş, takımdan ayrılmak istiyormuş.

Bu sezonki yaşanan başarısızlığa tanık olmuş bir Galatasaray taraftarını artık kolay kolay hiç bir olay üzemez. Bugünleri görmemiş yeni yetmeler ilerde muhtemel yaşanacak ufak bir başarısızlıkta yaygarayı koparmaya başlarlarsa, bu da bir şey mi yeğen biz 2. yarının tamamını küme düşme korkusu ile yaşadık, son bilmem kaç hafta kala kıl payı küme düşmekten kurtulduk, bilmem kaç hafta üst üste galibiyet yüzü falan görmedik diyeceğiz. Tarihi bir sezon yaşıyoruz Galatasaray taraftarı olarak, sınanıyoruz resmen.

IÑAKI

Marcao - Pulgar - Nelson

Boey - Chickendau - Ömer/Berkan- PVA

Kerem - Mohamed - EmreK

Top bizdeyken 3-4-3, top rakipteyken 3-5-2​
Güzel düşünce. Top rakibe kaptırıldığında, ki çok sık oluyor maalesef, ani gelişen rakip ataklarında ne kadar hızlı dönebileceğimiz önemli. Dönemezsek her maç 5 yeriz

Yahu ben Galatasaray'da oynayan bir futbolcu olsam ve taraftarlar beni ıslıklasa ben daha da gaza gelirim. Taraftarın bir bildiği vardır, boş yere ıslıklamazlar herhalde derim, kötü oynadığımın farkına varıp taraftarlardan özür dilerim, daha iyi oynamak için daha çok hırslanır, daha çok çalışırım. Olmuyorsa da kusura bakmayın, ben elimden geleni yaptım, yeteneğim bu kadar, benim adım hıdır elimden gelen budur deyip çeker giderim kendi ayarımda bir takımda oynamaya, bir Galatasaraylı olarak oynadığım kötü oyunla takımıma zarar veriyorsam zaten kendim giderim Anadolu takımlarından birinde oynarım, 5 kuruşta tazminat istemem ve Galatasaray'ı bir taraftar olarak gittiğim yerde desteklerim. Ama nerede şimdiki oyuncularda Taylan'da, Berkan'da, İsmail Çipe'de, Babel'de, Feghouli'de o edep, o haysiyet, o şeref. Herkes alacağı parayı düşünüyor, takımın başarısızlığı umurlarında değil, takım küme düşecekmiş umurlarında değil, sanki çok iyi oynuyorlarmış gibi bir de ıslıklandıktan sonra beyefendilerin moralleri bozuluyormuş. Yok öyle ya ma berbat oynayacaksın sonra ben sana tepki gösterince moralin bozulacak, küseceksin, he oldu tamam susalım o zaman.

Son düzenleme:
Bu sezonki yaşanan başarısızlığa tanık olmuş bir Galatasaray taraftarını artık kolay kolay hiç bir olay üzemez. Bugünleri görmemiş yeni yetmeler ilerde muhtemel yaşanacak ufak bir başarısızlıkta yaygarayı koparmaya başlarlarsa, bu da bir şey mi yeğen biz 2. yarının tamamını küme düşme korkusu ile yaşadık, son bilmem kaç hafta kala kıl payı küme düşmekten kurtulduk, bilmem kaç hafta üst üste galibiyet yüzü falan görmedik diyeceğiz. Tarihi bir sezon yaşıyoruz Galatasaray taraftarı olarak, sınanıyoruz resmen.
5 maçtır kazanamıyoruz ama 13. sıraya yükselmişiz. İstesek bile düşemeyiz bu dandik ligden.

Rüyamda görsem şu duruma düşeceğimize inanmazdım. Yani şu durumdan tez elden kurtulacağımıza hala Torrent denen vasıfsız elemanı tutuyoruz. Yahu kovmak için ne bekliyor bu kepaze yönetim.? Okan Buruk duruyor orda. Şu anda Galatasaray’ı çalıştıracak bir numaralı ve potansiyelli antrenör. Kafayı yedirecekler bize.

Yönetim faturayı taraftara kesmiş bütün suçlu taraftar olmuş :asd:

denayer’le juventus,barcelona,newcastle ve napoli ilgileniyormuş. zamanında 5-6 milyon verip alamadık

IÑAKI

Marcao - Pulgar - Nelson

Boey - Chickendau - Ömer/Berkan- PVA

Kerem - Mohamed - EmreK

Top bizdeyken 3-4-3, top rakipteyken 3-5-2​

dome hoca , *newyork doneminde *3lu oynatmis bir hoca , bu minvalde baktigim vakit - 3lu formasyon olabilir..
kaldiki, *pulgar da futbola *stoper olarak baslamis ve ilk sezonunu stoper olarak oynamis cok yonlu bir oyuncu, bu yonden baktigim vakit, pulgar'i konumlandirdigin mevkii dogru bir kurgu oyuncu ozelinde.

bu kurguda , solak marcao'nun 3lude diger tarafta olmasi gerekir, eklemis oldugun dizilis ozelinde...
kerem ve emre de yerleri degismeli bu kurgu da...

top rakipteyken kanimca 541e gecis yapilmali....

denayer’le juventus,barcelona,newcastle ve napoli ilgileniyormuş. zamanında 5-6 milyon verip alamadık

yaza bosa cikacak bir oyuncu denayer.
ocak ayinda uzatma teklifine olumlu veya olumsuz yanit vermedi...
yazilan takimlardan en istekli kanimca newcastle united...
sahsen ingiliz kulubune imza atacagini bekliyorum...
fransa da kalirsa lyon harici takimlarda kapmak isteyecektir...
barca transferi prestij olur kendisi adina, diger yandan kendisi juventus'a uyan bir tipolojide, keza napoli takimi da is bitiricilikte son donemlerde iyi rolde....

ancak yine de bu takimlardan basta da dedigim gibi newcastle en avantajli kulup...
uzun suredir bol miktarli bonservisli defans oyuncularindan birini kapmak istiyordu newcastle :
botman, benoit badiashile , diego carlos.. bunlar yaklasik 40 m pound civari ucret istenen oyuncular...
onlerine sifir bonservisli denayer gibi bir oyuncu gelmis kacirmayacaklarini dusunuyorum......

Güzel düşünce. Top rakibe kaptırıldığında, ki çok sık oluyor maalesef, ani gelişen rakip ataklarında ne kadar hızlı dönebileceğimiz önemli. Dönemezsek her maç 5 yeriz

üçlünün denemesinden yanayim

beklerimizin zayif defansif noktalarini kapatmak icin mantikli olur

Bizim önemli bir sorunumuz da kanat bekler beyler kimse görmüyor yediğimiz gollerin hepsi kanatlardan geliyor Boey kaptırıyor, Aanholt'un kanadından gol yiyoruz nerede eski Mariano ve Nagatomo'lu kanatlarımız şimdiki kanat beklerimiz çok vasat

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt