GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili hayri,

ismi nedir bu kalecinin ?

benim bildigim mevcut iki isim u19 ispanya kadrosunda : alejandro iturbe (atletico u19) ,
digeri alex padilla - kendisi yanilmiyorsam bosta.

ismini görmedim üstat gs sözlüğünde gördüm sadece bunu:

Yakup Çınar, Galatasaray U19 Takımı’na İspanyol bir kalecinin transfer edildiğini açıkladı.

Çınar’ın açıklamaları şu şekilde:

-İSPANYA’DAN KALECİ TRANSFER EDİLDİ-

“Galatasaray U19 Takımı’na henüz ismini öğrenemediğim İspanya’dan bir kaleci transfer edildi. Yakın zamanda U19 Takımı ile maçalara çıkabileceği bilgisini aldım.”

-TORRENT ÖNERDİ-

“Statü değişikliğine gidilmişti. U19 Takımı’nda 3 tane yabancı oyuncu da görev alabiliyor. Tunus’lu Ahmed diye bir oyuncu vardı, Senegalli Papa Niang da bu hafta oynadı ve onun dışında Torrent’in talimatıyla İspanyol bir kalevinin altyapıya transfer edildi.”

ismini görmedim üstat gs sözlüğünde gördüm sadece bunu:

Yakup Çınar, Galatasaray U19 Takımı’na İspanyol bir kalecinin transfer edildiğini açıkladı.

Çınar’ın açıklamaları şu şekilde:

-İSPANYA’DAN KALECİ TRANSFER EDİLDİ-

“Galatasaray U19 Takımı’na henüz ismini öğrenemediğim İspanya’dan bir kaleci transfer edildi. Yakın zamanda U19 Takımı ile maçalara çıkabileceği bilgisini aldım.”

-TORRENT ÖNERDİ-

“Statü değişikliğine gidilmişti. U19 Takımı’nda 3 tane yabancı oyuncu da görev alabiliyor. Tunus’lu Ahmed diye bir oyuncu vardı, Senegalli Papa Niang da bu hafta oynadı ve onun dışında Torrent’in talimatıyla İspanyol bir kalevinin altyapıya transfer edildi.”
ispanyol değildir.
ispanyadandır.
en iyi ihtimalle çakma ispanyoldur.

var bir stsl hayal kadromuz

1540c13e5c9255a74b23b87b7473d1421771267.jpg

Bu Kayserispor hafta içi 90 dakika maç yaptı üstüne 50 dakika 10 kişi oynadı üstüne Thiam, Emrah Başsan ve bazı futbolcuları ilk 11'de yoktu adamlar yoklukta Ramazan'ı sağ kanat filan oynattılar biz ne yaptık hafta içi maç yapmadık dinlendik en iyi kadromuzu sahaya sürdük en iyi kadromuzla bile galibiyet alamadık. Bu takımın ligde tek garanti kazanacağı maç Malatyaspor iç saha maçıdır Malatya maçını da lig de herkes kazanacak o yüzden pek fark etmiyor. Orta sahamızın ligde herhangi bir anadolu takımına üstünlük kurmasının mümkün olmadığını düşünüyorum.

takım kelek diye ligdeki her oyuncu iyi geliyor gözümüze
tırt yerlilerle bu takım şampiyon falan olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt