Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.675
- 6.990
- 1.248
Yapsin. Kendi bokumuzda boguluruz kimsede iplemez futbolu. Yeter artik yeminle. Futbolun bu kadar kirlendigine sahit olmamistim. El birligi ile icine ediyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapsin. Kendi bokumuzda boguluruz kimsede iplemez futbolu. Yeter artik yeminle. Futbolun bu kadar kirlendigine sahit olmamistim. El birligi ile icine ediyorlar.
Sıkıntı şu artık transfer yapabileceğimize de inanmıyorum, Gedson u bile alacak paramız yoktu. Sene sonunda bankalar birliği anlaşması diyorlar gelirlerimizin %50 sine anlaşma gereği el koyacaklar üstüne üstlük bu seneki gibi bir Avrupa gelirimiz de olmayacakŞu kadroyla ciddi ciddi başarı gelecegini sanan ağır maldır
uzagit demirspor'u tut demeyeceğim
her gün ayrısın bir savunduğun şey olsun
taraf olmayan bertaraf olur kardeş
Tayyib hae?var bir stsl hayal kadromuz
![]()
Ön alim hakki bizde eger trabzon anlasirsa klubuyle ayni fiyata alabiliyoruz ama halil bizi ister mi bu saatten sonra zor.ben genelin aksine halil'i beğeniyorum
bonservisini almamızı isterim ama tek alıcıyken dahi zorken bir de rakip çıkarsa asla alamayız
Ustad dediğin gibi her hafta berabere kalıp birer basamak tırmanmak mümkünbu hafta da bitti. hala 13. sıradayız. çok da kasmaya gerek yok gibi görünüyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Degil. Transfer doneminden once yazilmisti bu oyuncu.Campos transferi gibi.
o zaman direk vazgeçelim scout denen leş ekibin bir çöp daha kazandırmasına tahammülümüz kalmadı.Degil. Transfer doneminden once yazilmisti bu oyuncu.
Menajer ısmarlaması bir haber gibi daha çokCampos transferi gibi.