GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muric
Omar Nelsson Marcao PvA
Yangel H. Fernandinho Palmer
Kayky Gomis Kerem

Yabanci siniri kalkarsa ManCitySaray

Maalesef Rusya'dan ayrilacak herifler bence bize dusmez cok para gerekir imza parasi ve maas olarak.

Dome hocamin Man City'den transferler olabilir demeci bana ilginc geldi. Soyle bir baktim kadrolarina. Fernandinho is yapar mi hala acaba, izleyen var mi? Kiralik olarak Arijanet Muric, Yangel Herrera, Cole Palmer ve Kayky dusunulebilir. Bunlarin hepsi ihtiyacimiz olan bolgeler.
Rusya'da Zenit harici o kadar yüksek yıllık ücret ödeyen bir kulüp yok diye biliyorum. Beka Beka, Dreyer, Haksabanovic, Moro gibi ve belki daha fazla isimler var bütçemizin yetebileceği isimler.

Rusya'da Zenit harici o kadar yüksek yıllık ücret ödeyen bir kulüp yok diye biliyorum. Beka Beka, Dreyer, Haksabanovic, Moro gibi ve belki daha fazla isimler var bütçemizin yetebileceği isimler.
Oyle olsa bile tum Avrupa'yla mucadele edeceksin bu adamlar icin ve bizden daha cok verebilecek birileri her turlu cikar. Bir de Ruslar zengin ya baya maas veriyorlar her turlu.

Botheim’i istemiyorum ama ayrılıyor. Berg şu ana kadar Lille’de tutunamadı. Norveçliler balon çıkıyor genelde.

Krychowiak her ne kadar yaşlı olsa da çok uygun bir lider olabilir , Wanderson işimize yarayacak oyuncular olacaktır. Botheim ismi bizimle çıkan biri ama istemem şahsen.

solbaken+botheim alınmalı

Bir Norveç’li alınacaksa bonservisi Rostov’da olan Norwich’in oynatmadığı Matthias Norman isterim. Ama o bile Torrent’in isteğine uygun bir oyuncu değil. Grillitsch haberlerine inanmıyorum ama o nokta atışı olur gibi. Bundesliga izlemediğim için çok bilmiyorum ama çok iyi duruyor. Keşke o olsa. Forvet için Torrent NY ve Flamengo’da farklı tip isimler oynatmış. Orada daha esnek sanki. Kanat Solbakken’e ısınamıyorum. Devre arası fena olmazdı ama orada bile 4 istediler. Bu maliyetlere daha iyisi bulunur. Çok övülen Hauge’nin bile seviyesi belli. Hauge bile direkt Kerem’i keser bile diyemeyiz.

Bende istemem benim gözüm Mohamed'i Fransa'ya satıp orayı Dovbyk ile doldurmakta.

Pahalı diyorlar. Gomis’in olması açıkçası eli bayağı rahatladı. Son 30 dk kafamız rahat. Yerli olduğu için 1 seneliğine Burak kovalanabilir. Olmasa da olur ama. Mohammed yerine iyi hamle şart. Dovbyk olabilir. O tipten şaşmamak lazım. Pep tarzı bir forvete gerek yok. Campos’a güveniyorum. Fizikli forvet çözsünler, gerektiğinde 4-4-2 oynarız. Anahtar olduğunu gördük. Gomis ile bir kalite forvet işi bitirir.

Edit: Loko’da bize karşı iyi oynayan, ayağı iyi olan Pablo da düşünülmeli. 3 stoper 12 yabancı da zorlayabilir ama ayağı falan çok iyiydi sanki.

Pahalı diyorlar. Gomis’in olması açıkçası eli bayağı rahatladı. Son 30 dk kafamız rahat. Yerli olduğu için 1 seneliğine Burak kovalanabilir. Olmasa da olur ama. Mohammed yerine iyi hamle şart. Dovbyk olabilir. O tipten şaşmamak lazım. Pep tarzı bir forvete gerek yok. Campos’a güveniyorum. Fizikli forvet çözsünler, gerektiğinde 4-4-2 oynarız. Anahtar olduğunu gördük. Gomis ile bir kalite forvet işi bitirir.
Sanmıyorum çok pahalı olsun özellikle bu savaş durumundan sonra 4-5 milyona bitebilir.

beka beka'nın menajeriyle acilen iletisime gecmek gerekiyor.

ayrica krasnodar'dan cordoba ile de iletisime gecilmeli.

Zenitten oyuncu düşer mi bilmiyorum ama hem ukrayna hemde rusyadan bayagı fırsat çıkar ortaya yok bb anlaşması, yok paramız hiç yok diyen adamı gider döverim artık.
Şurada çer çöp ne varsa sözleşmesi bitecek zaten.
Total 11 tane yabancımız olacak.
Kusura bakmasin da muslera diagne falan ne varsa yok verir rusya-ukraynaya düşerim.
Fifa ve Uefa fesih hakkı verir mi ki muhtemelen verecektir bunu değerlendiremeyene söverim hepi topu 4-5 tane oyuncu indireceksin 1-2 tanesinin de mevkisi şimdiden belli.

Bir Norveç’li alınacaksa bonservisi Rostov’da olan Norwich’in oynatmadığı Matthias Norman isterim. Ama o bile Torrent’in isteğine uygun bir oyuncu değil. Grillitsch haberlerine inanmıyorum ama o nokta atışı olur gibi. Bundesliga izlemediğim için çok bilmiyorum ama çok iyi duruyor. Keşke o olsa. Forvet için Torrent NY ve Flamengo’da farklı tip isimler oynatmış. Orada daha esnek sanki. Kanat Solbakken’e ısınamıyorum. Devre arası fena olmazdı ama orada bile 4 istediler. Bu maliyetlere daha iyisi bulunur. Çok övülen Hauge’nin bile seviyesi belli. Hauge bile direkt Kerem’i keser bile diyemeyiz.

yazın daha da düşerler solbakken için ama bize gel,r mi bilmem avrupa falan yok botheim de aynı şekil

Doğru. Ukrayna’da oynadığını unutmuşum.
O pazar ciddi anlamda fırsatlar olacaktır hızlı hareket edebilirsek. Mesela Beka Beka gitmek isterse fesihte sorun yaşar sonuçta tek taraflı fesih zor yada cezası olur falan böyle durumlarda kulübüyle görüşüp 3-5 milyona bir de parayı zaten şuan ödeyemeyeceğin için(Swift- bankalara yaptım nedeniyle) uzun vadelerle fırsat transferleri yapılabilir ki stoper dışında tam ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek oyuncularda var hem de oradaki kulüpler ile ilişkini geliştirmiş olursun. Sensibile için ciddi sınav bence. Benim bu düşündüğümü onunda düşünmesi ve gelecek sezonun işlerini şimdiden halledebilmesi lazım. Örnek Beka beka- Xeka- Szymanski yine Babel- Feg yerine yabancı kanat olarak Haksabanovic- Dreyer/ Wanderson'u duruma göre benzer yöntemlerle belki bedavaya getirip tek Marcao'dan yada satacağın X oyuncudan gelecek para ile takımın çoğu ihtiyacını ödeme planı/maliyeti uygun bir şekilde takıma katabilirsin ve bunu yapmalısında Sensibile bu belki çok olağanüstü bir durum ama fırsatları yakalayabilsin diye orada sonuç olarak.

beka beka'nın menajeriyle acilen iletisime gecmek gerekiyor.

ayrica krasnodar'dan cordoba ile de iletisime gecilmeli.

Zenitten oyuncu düşer mi bilmiyorum ama hem ukrayna hemde rusyadan bayagı fırsat çıkar ortaya yok bb anlaşması, yok paramız hiç yok diyen adamı gider döverim artık.
Şurada çer çöp ne varsa sözleşmesi bitecek zaten.
Total 11 tane yabancımız olacak.
Kusura bakmasin da muslera diagne falan ne varsa yok verir rusya-ukraynaya düşerim.
Fifa ve Uefa fesih hakkı verir mi ki muhtemelen verecektir bunu değerlendiremeyene söverim hepi topu 4-5 tane oyuncu indireceksin 1-2 tanesinin de mevkisi şimdiden belli.
Zenit'ten oyuncu düşmesi çok zor çünkü orada maaş baremi de yüksek oyucuların onların zaten gideceği yerler az çok belli olur bizim daha göz önünde olmayan yada bizim klansmanda takımların ilgileneceği ve bizim ikna edebileceğimiz isimlere gitmemiz gerekir Beka Beka- Wenderson- Dreyer- Sead Haksanabovic buna iyi örnekler.

O pazar ciddi anlamda fırsatlar olacaktır hızlı hareket edebilirsek. Mesela Beka Beka gitmek isterse fesihte sorun yaşar sonuçta tek taraflı fesih zor yada cezası olur falan böyle durumlarda kulübüyle görüşüp 3-5 milyona bir de parayı zaten şuan ödeyemeyeceğin için(Swift- bankalara yaptım nedeniyle) uzun vadelerle fırsat transferleri yapılabilir ki stoper dışında tam ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek oyuncularda var hem de oradaki kulüpler ile ilişkini geliştirmiş olursun. Sensibile için ciddi sınav bence. Benim bu düşündüğümü onunda düşünmesi ve gelecek sezonun işlerini şimdiden halledebilmesi lazım. Örnek Beka beka- Xeka- Szymanski yine Babel- Feg yerine yabancı kanat olarak Haksabanovic- Dreyer/ Wanderson'u duruma göre benzer yöntemlerle belki bedavaya getirip tek Marcao'dan yada satacağın X oyuncudan gelecek para ile takımın çoğu ihtiyacını ödeme planı/maliyeti uygun bir şekilde takıma katabilirsin ve bunu yapmalısında Sensibile bu belki çok olağanüstü bir durum ama fırsatları yakalayabilsin diye orada sonuç olarak.

Beka Beka’yı ben de yazdım ancak geçen istatistiklerine baktım, kesik yemiş. Soru işareti oluştu bende. Geleceğe yatırım anlamında iyi transfer olur ancak iyi bir 6 numara lazım. Cica, Morutan gibi eleştirilebilir gibi geldi. Bir de Torrent ile devam edeceksek çok doğru isim olmayabilir. Schmidt için de aynı. Onlar daha fizikli, holding kullanıyorlar. Ukrayna’dan Mudryk kovalanabilir. Acayip fuleli bir isim. Tam bizim lige uygun. Kerem’i de satmazsak iyi bir rotasyon yapmış oluruz. Önünü açmak lazım ama Kerem-Yunus’u tutmak Şampiyonluk için de bir adım öne çıkaracak sanki. Zor karar. Marcao-Cica-Mustafa öncelik satış olmalı. Her oyuncunun fesih edeceğinden çok emin değilim. İyi para kazanıyorlar sonuçta. Brezilya’lılar falan kalmaz gibi geliyor. Fesih izni çıkmasa bile satın almak kolay olabilir. Takip etmek lazım. Szymanski kalmaz mesela. Bu sirkülasyon bizim satmak istediğimiz isimlerin de bedelini düşürebilir. Ortamı iyi analiz etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt