GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alkolik

@Alkolikyorumlar

·
2s

Gedson Fernandes önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giymek istemediğini menajeri aracılığıyla kulübe bildirdi. Yöneticiler ve menajer çözüm yolu bulmaya çalışıyor.

forumda bu yasaklı bi hesap mı?
İnşallah bizde de oynamaz Gedson çok iyi bir oyuncu ama artık bir dönemi temsil eden kimsenin gelmesini istemiyorum Fatih Terim neferleri fenerlerini tek tek söndürecek efsane her zaman efsanedir ama kraldan çok kralciliktan biktik

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim ile arası iyi biri hatta Dursun başkanı Terim için ikna eden kişi. Bip'in ortağı olduğunu bilmiyordum ama şimdi anlaşıldı Haluk ve Gökhan Dinç'in bazı haber kaynakları ve kimin ağzıyla konuştuğu iplerinin nerede olduğu da daha net belli oldu kafamda. Kulüpte bir etkisi vardı ama Özbek'i desteklemesine rağmen Cengiz kazanmıştı seçimi mesela.
Terimle arası iyi başkan adayına tövbeliyiz 9 ay önce hocam hocam diye diye başkan olanlari gördü bu gözler Galatasaray lise takımıdır ve ne zaman bu özünü kaybetmeye başladı adamcilik arttı işler kötüye gitmeye başladı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bildigin kücük takim olduk. Bugun ayni oyunla kazansaydik gazeteler " Cimbom, kötü oynadigi gecede tecrubesiyle kazandi" yazardi. Emegi gecenleri tebrik ederim.

Bu sezona daha fazla tahammülüm kalmadı Tsye kupasını verin de bitsin artık

Seneye Babel ve Feghouli yüklerinden kurtulup, Rumenleri ve Mohamed’i bir yerlere satabilirsek bütçe de bir miktar rahatlayacaktır. Yunus’un geri dönmesi ile takıma eklenecek bir santrafor, bir sağ kanat ve iki orta saha oyuncusuyla bu kadro umutsuz vaka değil. Okan Kocuk ve Emre Akbaba’ya da yabancı sınırı kuralında bir şans daha vermekte fayda var.

8 transfer lazım şimdiden anlaşalım beka beka,xeka,solbaken,muleka,botheim ne var ne yok peşine düşün

Hala başkan değişikliğiyle düzlüğe çıkacağımızı sanan polyannalar var .

Geldikten 2-3 ay sonra ona da sövülür bu döngü böyle devam eder bu kulübün tek çaresi var herkesin malumu

Camposun önerdigi xeka sudan ucuzmuş ha. 5 milyon euro imza parasi vs 😂😂😂 ulan campos.

Bize 2011 gibi baştan aşağıya bir değişim şart. Ama bu sefer çeşitli sebeplerden ötürü çok da kolay olmayacak. Bu bb ve yabancı sınırı, yerli kalite sıkıntısıyla alakalı oluşacak bir durum. Al-sat dengesiyle ancak bunu bertaraf edebiliriz. Tek avantajımız elimizde (öyle tahmin ediyorum ki) ligin kalması olacak. Avrupa olmaması maddi açıdan biliyorum çok kötü ama bu takımın kendini bulması açısından belki de hayırlısı budur. Üç sene oldu istikrar yok. İstikrar yoksa başarı da zor. Ki görüyoruz da. Doğru ve nokta atışlar olursa seneye yine şampiyon adayıyız. Hissiyatımla da oluruz diyorum. Lakin cümlenin başı önemli. Bu gerçekleşirse olabiliriz...

kulübün büyüklüğünu kullanarak, kendi şirketlerini büyüten başkanlardan bezdik usandık , cebinde parası olan para için kulübe ihtiyacı olmayan Ünal Aysal gibi adamlar gerek, bu çapulcular ortasaha kasten almadılar, eskaza penaltimiz verilmese Göztepe maçında yüzde 99 küme düşecektik şaka değil rakip kim olursa olsun ligin en kolay gol yiyen en zor gol atan takimiyiz, bir Giresunspor bile değiliz , maalesef gerçek bunlar, açın gözünüzü

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt