GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren aydin,zeki mert saki forvet icin şanslı kiliyo bizi.beknaz,emin bayram,isik kaan,berkan mahmut,yunus bi yana her kim olursa basimizda hoca olarak u17deki ali turap bulbul,emirhan kayar,baran demiroğlu ve digerleri büyük bi sans gelecek sezonki teknikdirektorumuz icin.umarim degerlerini bilirler.ozel oyuncular geliyor. Bunlarin sayısı 1-2 de değil üstelik.fazlalar

1646567645713.webp

yönetim ibra olur bence

muhalif kesimin sayısı fazla ise ibra karşılığında seçim kararı gibi bir anlaşmaya gidebilirler

gerçi artık ibra çıkmasa bile mahkemeden dönebiliyor. biraz altını boşalttık o kavramın

burakın seneye kalma şansı yok. kayınbabası uğraşıyor rezil olarak gitmemesi için ama faruk'un falan da öyle çok ağırlığı yok
ibra etseler bile karşılığında seçim garantisi alınacaktır. ünal başkan makosenlerini giyip sahaya inmek için beklemede

terim geri gelecekse burak elmas yönetimi ibra edilsin. bu takımın başında tekrar terimi görmek istemiyorum
Görünen o gibi seçim olursa bir başkan gelecek ve bu Oçaklı'nın desteklediği kişi olursa Terim yine gelecek sonra yine transfer, ilk başarısızlıkta yine Terim ile yönetim çatışması, Terim mağdur yönetim suçlu aynı döngü. Umarım bunlar gerçek olmazda seçim olsa da iyi bir yönetim ve yapılanma ile devam edilir.

Ağlata ağlata, incite incite gönderilmeli Belmas ve ekibi.

5.fatih terim dönemi yükleniyor bence o fotoğraflar falan boşuna değildir hoca'ya yakın biri başkan seçilir ve onu göreve geitirir yine bana göre
Fatih hocayı ciddi severim kulübün efsanesidir büyük başarılar kazanmıştır ama artık yeter. Bu kulüp Fatih terim olmadan da ayakta durmayı öğrenmesi gerek 1996 da başlayan bu süreç halen devam ediyor koskoca 100 yıllık kulüp fatih hoca olmadan bir başarı sağlayamıyor ve her dakika imdat çekici gibi hocayı çağırıyorsa kapat gitsin . Bu ne abi kaç yüz tane Fatih terim dönemi olacak daha adam geldi büyük başarılar yakaladı gitti bu kadar.

Tekrar aynı dönüye girersek kulübün değişi mi aynen şu şekil olur.
2s105942b9wz.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt