GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi alakadar eden kısmı; kulüp içinde seçimlerde etkin olduğunun konuşulması. Terim, Ahmet Ocaklı ile son fotoğrafında diğer yanında oturan isimdi. Bundan dolayı yine seçim çalışmaları yaptığının düşünülmesi. Bunun dışında Erhan Telli'nin BİpSpor çetesi mevzusu. Bu projeye siyasette karşı tarafta olmayan isimleri almışlar. İşletmesini de Serdar Güzelaydın-Seten ile birlikte yapıyormuş. Az önce yanıt verdiğini göre gazetecileri seçme yetkisi kendisinde değilmiş. Bir de Bip'in haberleriyle futbola yön verdiği iddiası vardı. Bunu da yalanladı, ben kimim dedi vs. Ayrıca DÖ'nün seçim çalışmasını yürütmüştü. Buna da ben zaten listesindeydim dedi. Normal olduğunu söyledi.

Ekli dosyayı görüntüle 152877

Bip'te çalışan isimler de bunlar:

Ekli dosyayı görüntüle 152879
Linki attığından beri dinliyorum herifi acaip kolpacı birine benziyor. Şu an tirat atıyor :asd:

Galatasarayin gelecegi önemli, projelerden konusup Dursunla calismaz FT hocamiz. Adam hem riva/florya isinde bize net zarar verdi, hem o transfer ve maas harcamalari bizi acayip zor duruma soktu.

Bu arada bu gün hakemlerle ile ilgili verilen kararlardan sonra lig dışarıda bırakılan hakemleri yönettiği maçlar sebebiyle ne sebeble dışarı alındığı açıklanmadıkça ligi şaibeli hale getirmiştir.

Bu arada bu gün hakemlerle ile ilgili verilen kararlardan sonra lig dışarıda bırakılan hakemleri yönettiği maçlar sebebiyle ne sebeble dışarı alındığı açıklanmadıkça ligi şaibeli hale getirmiştir.
Rize ve goztepe maclarimizin oldugu 2 hafta ligde toplamda 20 penaltı verilmis. O 2 hafta bayağı ayar cekildi lige bence ya

Önceki 25 haftada toplam penaltı sayısı 85.

Emre Kılınç çizimi

IMG_20220309_151613.webp

basaksehirden geldi galiba

FNZfGgiX0AAgIEP

Eğer seneye Avrupa'ya gidemezsek bu sene kazandığımız tüm puanlar boşuna gidicek inşallah bir şekilde katılırız

Katılamazsak da sene sonu takımdaki para edebilecek tüm isimlerin satılması lazım bu seneki Avrupa macerası çoğu oyuncumuz için çok güzel ilerliyor

Kerem (17-20) - Marcao (20-25)
Nelsson (20-25) - Cicaldao (8-10)
Mustafa Muhammed (8-10)

Feghouli-Babel gibi yüksek maaş alan isimler de ayrılıcak aynı zamanda eğer Avrupa'ya gidemeyeceksek kesinlikle yapılanma şart

Roger Schmid gibi bir Td ile çok güzel 1 sene hazırlık yapılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt