GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş bizim scout keseyi 2,5 milyon eurodan açıyor.Barışa bile 2 milyon Euro verdik.En ucuz, maddi olarak tam istediğimiz transfer Boey'di.Onun da sakatlıkları bıktırdı.İnş dediğiniz gibi transferler yapabiliriz Campos ile.
Evet mentalite doğru ama uygulama olarak rezil bile değiliz çukur seviyedeyiz resmen. Gerçek bi akıl şart

Barselona maclari ne kadar gurur duyulasi ise, ligdeki konum ve mucadelemimiz de bir o kadar utanc verici. Bugun, Emre-Morutsan-Berkan hicbirsey oynamadilar desek yalan olmaz bunlara birde pas ozurlulugumuz, bilincsiz/on-gorusuz futbol aklimiz eklenince sonucu bu oluyor. Nasil yapar ederiz bilmiyorum ama cok fazla transfer gerekiyor bir-iki ozel oyuncuda gerekiyor bize (IQ ve yetenek acisindan).

Bir tane adam gibi transfer takımın nasıl gidişatını değiştirir. İşte böyle. Biz yedek kulübesine adam aldık

A95550B1-7F9A-48F9-BD39-AF8BB3E2D619.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anlaşılan gene genç peşinde olacağız 3 tane de kendini ispatlamş kalite alalım bari

her sene bodo/glimten bir futbolcu ile ilgileniyoruz

herifler thiago silva'yı falan mt'ye almışlar nasıl bir angut lan bunlar.
marcao'nun aklı varsa portekiz yada olabiliyorsa türk milli takımını seçsin

stoper bolluğu olmasa kesin milli takıma alırlardı

santrafor olsa marcao bu performans ile yine milli takıma alınırdı

herifler thiago silva'yı falan mt'ye almışlar nasıl bir angut lan bunlar.
marcao'nun aklı varsa portekiz yada olabiliyorsa türk milli takımını seçsin
Yazıklar olsun cidden, demek ki orda da liyakat yok.Barcaya golünü de attı daha ne yapmalı anlamıyorum.Keşke bizim milli takıma devşirsek dediğiniz gibi.

IMG_9419.webp
kafayı yicem şu adam beni bitiriyor josef’e joozıf demesine alışmıştım şimdi de Pochettino’dan paşettuna diye bahsediyor :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt