GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mantikli falan degil kasimpasadan hangi oyuncuyu alip kar ettik. herifler 2.5 m.euro bonservis odediler. hem yerli hem performans gostermis. 6-7den asagi salmazlar.
çöple takas işi yaş.

Burada sorunun en büyüğü scout departmanında.
Anlasilan Ciner yine ucunu yaglamis bekliyor.

mantikli falan degil kasimpasadan hangi oyuncuyu alip kar ettik. herifler 2.5 m.euro bonservis odediler. hem yerli hem performans gostermis. 6-7den asagi salmazlar.
çöple takas işi yaş.

Burada sorunun en büyüğü scout departmanında.
bu herif kapımızda yatmıştı gelmek için ama kimse dönüp bakmamıştı. 2.5a aldıklarını bilmiyordum o halde bize 5ten aşağı salmazlar. bence mohammedten iyi bi golcü kendisi. takas+ 2 m civarına biterse derhal alınmalı

Umut Bozok bildiğim kadarıyla fanatik Galatasaray’lı ama 2.5 milyon yeterli. Öyle 5,6 milyon kazığın dik alası.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kasımpaşa ve alanyadan alıp faydalandığımız bir oyuncu yok bana göre, kimse donk falan demesin o da çok sıradan bir futbolcuydu. Bu takımların oyuncusu olsun olmasın, yolu bu takımlardan geçmiş adamları istemiyorum, şahsi fikrim.

bu herif kapımızda yatmıştı gelmek için ama kimse dönüp bakmamıştı. 2.5a aldıklarını bilmiyordum o halde bize 5ten aşağı salmazlar. bence mohammedten iyi bi golcü kendisi. takas+ 2 m civarına biterse derhal alınmalı
Lig 1 için yetersizim deyip
Lig 2de yedek kalan adamı biz alsak
Ana bacı söverdiniz

Gelip dandik dunduk çıksa ne yalan söylim öyle böyle sövmezdim adminim
Geçen seneye bakarsak Halil yükselişte Umut çöküşteydi

Şimdi de tam tersi

Umut'u alsak sıçsa Halil de gittiği yerde parlasa

Bu sefer de Halil'i gönderdik Umut'u aldık denilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt