GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan
(muslera)

sidibe nelsson marcao caci
(boey--alpaslan--semih--emin--ışık--ömerB)

elneny
(taylan)

yunus xeka berkan kerem
(emreMor emreK emreAkb onyekuru)

mustafa
(umut bozok)
(gomis)

TD: Okan Buruk

şu kadro kurulsun ben kafiyim.

Bu kadro mevcut kadrodan kağıt üstünde elbet daha iyi ama açık ve net şampiyon olamayız.. Yineliyorum yunus ve kerem kanatları bizi hüsrana uğratır bu orta sahayla yine gol sorunu çekeriz .. Orta sahada net bir beyin gerekir ceza alanı çevresinde bitirici işleri iyi yapabilecek bir isim..Bu takım heyecan verici olur ama iş bitiremez.. Orta sahaya böyle bir isim alinmazsa en azından 1 kanat oyuncumuzun ghezzal visca gibi ne yaptığını çok iyi bilen teknik kapasitesi yüksek bir isim olması lazım..

jacobs.webp

Bi ekol pesinde kosuluyorsa buralardan baslanmalı. 21 yasinda A takima gelmis, 15 yasinda ogrenmesi gereken seyleri bu yasta ogrenen oyuncularla hicbir ekol oturmaz. u11-12-13ler ogrenmeye en acik, en hizli ogrenen gruplar ustad sende biliyorsun. Turkiyedeki tempo veya fizik guce dayali taktik yönü zayıf oyun anlayisini degistirecem diyenler mevzuya buradan baslamalı.

Bu twitte bahsi gecen malligi kim yapmissa onun da beynine sokayim acik konusuyorum.

yeni federasyon başkanı fenerli ya da beşiktaşlı biri olmamalı. Galatasaray taraftarının artık bir tepki koyması lazım bu olaya.

kuralin revize edilecegi dogru mu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt