GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cicaldau’ya 6,5 verilirdi verilmezdi ayrı tartışma konusu da, sanki o dönem aynı paraya gedson alınıyordu da almamışız gibi konuşulması tek kelimeyle saçmalık.
bu sözlükte ortalama zeka seviyesinin yüksek olduğunu düşünüyorum ama şu tarz başlıkları görünce hayal kırıklığına da uğruyorum.
her şeyi geçtim, gedson için bahsedilen 6 milyon euronun bonservisinin yarısı olduğunu, hatta 10 m euro veren olduğunda beşiktaş’ın satmak zorunda olduğunu 3 yaşındaki çocuk bile biliyor.
bide bu gedson mevzusundan ben çok sıkıldım artık.
yahu 3,5 milyon euro verip tanguy ndombele‘yi almamış kulübüz, gedson alınmadı diye millet kendini kahır ediyor.
onu da geçtim 1,5 opsiyon ile umut bozok’u alamadık biz, gedson filan çok daha büyük iş!!
15 Nisan 2022 10:39 ~ 12:40 · gurrpegi
Burada sıkıntı aslında şu gedsondan başka adam yok muydu dünyada. Elalem 5 milyona ne topçulara alabiliyor sen yok gedson 12, 15, 10 milyon istediler. Kardeşim paran yok alamıyorsun direkt olarak o gün gedson transferini kapattığımızı söyleyecektin başka bir adaya geçecektin.

Burada sıkıntı aslında şu gedsondan başka adam yok muydu dünyada. Elalem 5 milyona ne topçulara alabiliyor sen yok gedson 12, 15, 10 milyon istediler. Kardeşim paran yok alamıyorsun direkt olarak o gün gedson transferini kapattığımızı söyleyecektin başka bir adaya geçecektin.
bence utkucana sormak lazım bunu acaba muadili buldu mu ki hiç inanmıyorum bulacağına heriflerin yelpazesi o kadar dar ki şu forumdan herhangi bir insan evladı bile onlardan daha çok iş yapar

Çalhanoğlu transferine benzemez sonu inşAllah

Galatasaray Bir His Takımıdır.

bence utkucana sormak lazım bunu acaba muadili buldu mu ki hiç inanmıyorum bulacağına heriflerin yelpazesi o kadar dar ki şu forumdan herhangi bir insan evladı bile onlardan daha çok iş yapar
Yelpazasi dar değil de yelpaza onun değil parasını verince aynı yelpazaye sahip oluyorsun. Sonra altı üstü oturup video izleyip raporlama kaldı. Bu konuda onlara bazı yerlerde bende inanmıyorum. Misal çıkıyor ya biz futbolcunun yaşamına kadar bakıp ona göre raporluyoruz diyor, 3 ay sonra bir haber mustafa mohammedin gece hayatı, morutanın psikolojisi bozulmuş.

Lan koca databasede psikolojisi sağlam yetenekli adam yok muydu da acele ettik.
En çok cinnet noktam ise cash 10 küsür milyon euro varken arjantin brezilya rusya falan ligi bitmiş bitmeye yakın muhteşem potansiyele yakın oyuncu bulup getiremediler de angut tetteh ve çakma balotelli diagne arasında kalıp dünyaları yatırdık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yelpazasi dar değil de yelpaza onun değil parasını verince aynı yelpazaye sahip oluyorsun. Sonra altı üstü oturup video izleyip raporlama kaldı. Bu konuda onlara bazı yerlerde bende inanmıyorum. Misal çıkıyor ya biz futbolcunun yaşamına kadar bakıp ona göre raporluyoruz diyor, 3 ay sonra bir haber mustafa mohammedin gece hayatı, morutanın psikolojisi bozulmuş.

Lan koca databasede psikolojisi sağlam yetenekli adam yok muydu da acele ettik.
En çok cinnet noktam ise cash 10 küsür milyon euro varken arjantin brezilya rusya falan ligi bitmiş bitmeye yakın muhteşem potansiyele yakın oyuncu bulup getiremediler de angut tetteh ve çakma balotelli diagne arasında kalıp dünyaları yatırdık.
Yakın zamanda kiralık Nzonzi-Seri-Lemina üçlüsü için toplam 13 milyon Euroyu aşkın para ödedik; sezon başında Nzonzi, ortasında Lemina, sonuna doğru Seri' den verim alabildik. Yani sağlam tek bir orta saha oyuncusundan alınması gereken verim. O para uçup gitti. Sorsan, Terim' in istediği oyuncular -yine- alınmadığı için kiralıklara mecbur kalınmıştır!..Terim ve onun konuşlandırdığı sözümona scout ekibi ne profilde oyuncular istedi de alınmadıysa?!..

Taylan, Berkan, Pulgar, Aytaç, Asuncao Bu sezon gol atamamış ligde.

Hücuma sıfır katkı. Berkan son dönem biraz iyi

Taylan ve berkan savunma anlamında da en fazla hata yapan ikili olmuştur muhtemelen.

Melo Selçuk wesley, fernando ndiaye belhanda sezon başı ne skor üretmişler acaba

Beğenmediğimiz belhandayı arar duruma getirdi bizi kulüp sağ olsun

ŞAN ŞÖHRET PARA PUL HEPSİ GELİR GEÇERMİŞ
BİR ÖMÜR BİR YAŞAM BİR SEVDAYA BEDELMİŞ
HOŞ BİR SEDA KALSIN BENDEN SANA YADİGAR ,
COŞKUN NEŞELER SAÇSIN,SANA YARINLAR

Yakın zamanda kiralık Nzonzi-Seri-Lemina üçlüsü için toplam 13 milyon Euroyu aşkın para ödedik; sezon başında Nzonzi, ortasında Lemina, sonuna doğru Seri' den verim alabildik. Yani sağlam tek bir orta saha oyuncusundan alınması gereken verim. O para uçup gitti. Sorsan, Terim' in istediği oyuncular -yine- alınmadığı için kiralıklara mecbur kalınmıştır!..Terim ve onun konuşlandırdığı sözümona scout ekibi ne profilde oyuncular istedi de alınmadıysa?!..
Birde şey oluyor 5 milyon maaş bir oyuncuya verilir mi yav diyoruz yazdığın gibi 13 milyon Euro 3 adama verip 0 verim alıyoruz. Yav o parayı kante'ye versen oynatırsın verim de alırsın.
Yıllardır harcayıp harcayıp 0 alıyoruz.
Şu kazak takımı mıydı neydi karşılaştık neredeyse içimizden geçiyorlardı 1 puanı zorla aldık ya. İnsan soruyor 10 milyon dolarlık maaşlı kadroya karşı 100 milyon harcamak akıl tutulmasıydı ve bir kişi de lan biz ne yapıyoruz demedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt