GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aklıma takıldı da futbol nöbetine sorayım
stadyumda maç izlerken tribünlere gelen topları hatıra olarak alma şansımız oluyor mu ? hiç başıma gelmedi ama gelse topu vermezdim diye düşünüyorum ??
Görevliler falan geri istiyorlar diye biliyorum.

Ben olsam fırsat bu fırsat diyip topu alıp kaçardım.

aklıma takıldı da futbol nöbetine sorayım
stadyumda maç izlerken tribünlere gelen topları hatıra olarak alma şansımız oluyor mu ? hiç başıma gelmedi ama gelse topu vermezdim diye düşünüyorum ??

Kale arkasına zaten gitmiyor file var - yan tribunlerde de illaki millet bakar at diye. Topçu çocuk la görevli işaret eder muhtemelen.

Takım çalışması şekilnde yanındaki arkadaşın hemen çantaya paketlemeli olur belki :D

@Hayri Cund

Ben Garcia para degilde, yeni bir kultur yeni bir macera ariyor dusunuyorum.

Italya
Fransa

gibi major liglerde, senelerdir calismis ve basarili olmus bir adam.

- Baski altinda calisabiliyor
- Kenarda maci adeta yasiyor
- Farkli taktikler ve sablonlar uyguluyabiliyor

Arti Fransiz olmasi bizim Lise ve kulturumuze yakisacak bir adam.

Soylentilere gore, 2,7m euro maas beklentisi varmis, Farke' 2m euro istiyormus.

MEGq9BN.png

Fransada 1.80 ortlama puan tutturmus, dogru orta saha, kanat, forvet, transferleriyle fark yaratacani dusunuyorum.

Hayirlisi

@Hayri Cund

Ben Garcia para degilde, yeni bir kultur yeni bir macera ariyor dusunuyorum.

Italya
Fransa

gibi major liglerde, senelerdir calismis ve basarili olmus bir adam.

- Baski altinda calisabiliyor
- Kenarda maci adeta yasiyor
- Farkli taktikler ve sablonlar uyguluyabiliyor

Arti Fransiz olmasi bizim Lise ve kulturumuze yakisacak bir adam.

Soylentilere gore, 2,7m euro maas beklentisi varmis, Farke' 2m euro istiyormus.

Hayirlisi

:ka21:
Farvre de olabilir ahberto

Maaş sıkıntısı olmasa gönlünde yatan hoca kim?

pek öyle 1 isim yok tbh. yabancı ismi vermem için baya bi lig takip edip maç izlior olmam lazım. lakin şöyle bişi bulmuştum GSC Futbol Nöbeti istatistiki olarak iyi top oynatan hocaları çıkarmışlar. "relentless" hanesinde elit olmayan takımları çalıştırmış biri olabilir. örn garcia uyuyor. ama o da dediğim üzre 10m ve üstü transfere alışmış biri. fransada ona o imkanı sağlayacak bir takım çıkabilir. yabancıda aslında o sorun var iyi ve kariyerli adam gelir diyemiosun. kariyersiz yada genç biri de kredisi olmuyor. ya da ispanyol bize uymaz alman lazım gibi bi sürü fikir oluyor. o yüzden konsensus olaraktan yerli en güvenlisi olur. şu an okan b o isim gibi durmakta. ama sn sami uğurlunun kpaşaya oynattığı oyunu bir hayli beğenmekteyim. okanı başakta o denli beğendiğimi hatırlamıom.

pek öyle 1 isim yok tbh. yabancı ismi vermem için baya bi lig takip edip maç izlior olmam lazım. lakin şöyle bişi bulmuştum GSC Futbol Nöbeti istatistiki olarak iyi top oynatan hocaları çıkarmışlar. "relentless" hanesinde elit olmayan takımları çalıştırmış biri olabilir. örn garcia uyuyor. ama o da dediğim üzre 10m ve üstü transfere alışmış biri. fransada ona o imkanı sağlayacak bir takım çıkabilir. yabancıda aslında o sorun var iyi ve kariyerli adam gelir diyemiosun. kariyersiz yada genç biri de kredisi olmuyor. ya da ispanyol bize uymaz alman lazım gibi bi sürü fikir oluyor. o yüzden konsensus olaraktan yerli en güvenlisi olur. şu an okan b o isim gibi durmakta. ama sn sami uğurlunun kpaşaya oynattığı oyunu bir hayli beğenmekteyim. okanı başakta o denli beğendiğimi hatırlamıom.
Şu Slavia Prag in hocasını çok merak ediyorum bi tık üst seviyede ne yapabilir

o listede benim fonseca var ama saha da enteresan bir isim var

montella

Tam yalan olmayan ama gerçek olma ihtimali de %5 civarı olan bir duyuma ihtiyacım var.

Okan başakta hazıra konmuştu ya Akhisar maçlarına bakmak lazım

Kasımpaşa hocası bence de daha çok dikkat çekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o listede benim fonseca var ama saha da enteresan bir isim var

montella

ewt. bence o da hayli iyiydi bu sene ama sona doğru biraz formu düştü gibi takımın. o da düşünülebilir. tek sorun yanında prandellinin tercümanı oluyor genelde. tercümanlı hocalık bence pek ii değil

ewt. bence o da hayli iyiydi bu sene ama sona doğru biraz formu düştü gibi takımın. o da düşünülebilir. tek sorun yanında prandellinin tercümanı oluyor genelde. tercümanlı hocalık bence pek ii değil

Sami Ugurluya asla hayir demem ama ciddi anlamda 4-5 net nokta atisi kalite transferi lazim.

Arti, Ugurlunun kontrati 2022 yaz da bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt