GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pamuk eller cebe.

Şahsi fikrim.

Kerem ve nelssondan güzel para kazanılsın ama Marcao benim görüşümde yeri çok zor dolacak bir oyuncu. Ama EPL 'den ciddi rakamlar varsa anca (kendiside isteyecektir o zaman)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani ilk 11 seviyesinde Marcao,Nelsson ve Kerem haricinde ilk 11 e 7-8 tane transfer yapılsa yeridir. Maalesef bu üç oyuncuyu da satacak olursak sıfırdan 11 kurmak gerekiyor bu takıma

Belki yerli oyuncu oynatma zorunluluğundan Yunus,Berkan filan oynar. Satılmazsa PvA bir de Muslera devam eder geri kalanı sil baştan kurmak gerekir

Yani ilk 11 seviyesinde Marcao,Nelsson ve Kerem haricinde ilk 11 e 7-8 tane transfer yapılsa yeridir. Maalesef bu üç oyuncuyu da satacak olursak sıfırdan 11 kurmak gerekiyor bu takıma

Belki yerli oyuncu oynatma zorunluluğundan Yunus,Berkan filan oynar. Satılmazsa PvA bir de Muslera devam eder geri kalanı sil baştan kurmak gerekir
sağ beke bünyamini almak lazım
solda emir tintiş ve pva
stopere sil baştan lazım
witsel gelse yanında berkanı kullandık diyelim ön tarafa yaratıcı bir isim şart
kerem satılıp sola yaratıcı bi kanat forvet
sağda yunus
forveti komple lağvedip sıfırdan kurmak şart

Lemina da durum ne acaba? Son yıllarda yüzü kaleye dönük ilk topları alıp topla birlikte dönebilen, dribling ile topu ordan çıkarabilen onun kadar güvenli orta saha izlemedik

Genelde Muslera Taylan a verir ilk kontrolde bilemedin topu ayağından çıkarırken rakibe topu verir kalimizde pozisyon görürüz

Bizi alın, UEFA'da CL takımlarıyla oynattınız. Hakkımız... Neredesin DERİN GS?

Okan

Boey
- Nelsson - Ozan - PVA

Axel

Transfer
- Berkan

Yunus
- Mohamed - Onyekuru

Kaleye Okan'ı koydum, müthiş kaleci olduğu için değil elbette. Yerli kaleci için risk almaya değer diye düşünüyorum. Okan veya bir başkası. Muslera'yla devam edemeyiz, Pena da kalıcı değil gibi görünüyor. Berkan'ı forum genelinde beğenen pek fazla kişi yok ama iyi bir orta saha kurgusunda yararlanabiliriz. Transfer yazdığım bölüme ise çok iyi birini bulmamız lazım. Prime dönemindeki Selçuk gibi orta sahaya liderlik edebilecek, hücum organizasyonlarında aktif rol alabilecek biri. Hülasa, gerçekçi olmamız gerekiyor. 2011 yazında olduğu gibi müthiş transferler, sil baştan kadrolar kurulabileceğini sanmıyorum. Umarım yanılırım.

Lemina da durum ne acaba? Son yıllarda yüzü kaleye dönük ilk topları alıp topla birlikte dönebilen, dribling ile topu ordan çıkarabilen onun kadar güvenli orta saha izlemedik

Genelde Muslera Taylan a verir ilk kontrolde bilemedin topu ayağından çıkarırken rakibe topu verir kalimizde pozisyon görürüz
5.5 milyona aldılar :cofused: Bizdeki gibi maç kaçırmıyor, yaşı da çok değil hala.

Okan

Boey
- Nelsson - Ozan - PVA

Axel

Transfer
- Berkan

Yunus
- Mohamed - Onyekuru

Kaleye Okan'ı koydum, müthiş kaleci olduğu için değil elbette. Yerli kaleci için risk almaya değer diye düşünüyorum. Okan veya bir başkası. Muslera'yla devam edemeyiz, Pena da kalıcı değil gibi görünüyor. Berkan'ı forum genelinde beğenen pek fazla kişi yok ama iyi bir orta saha kurgusunda yararlanabiliriz. Transfer yazdığım bölüme ise çok iyi birini bulmamız lazım. Prime dönemindeki Selçuk gibi orta sahaya liderlik edebilecek, hücum organizasyonlarında aktif rol alabilecek biri. Hülasa, gerçekçi olmamız gerekiyor. 2011 yazında olduğu gibi müthiş transferler, sil baştan kadrolar kurulabileceğini sanmıyorum. Umarım yanılırım.
Tam İlkay Gündoğan'lık rol orası.

nicete galiba geçen izleyeyim dedim 11de çıkmadı, keşke alabilme şansımız olsa, 30 yaında sanırım bizi 3-4 sene götürür orada, sakatlık sorunu olmazsa fizik olarak oralara kadar rahat oynar

Bazen leminayi ben mi abartiyorum diyorum.. Melodan sonra (Fernando da dahil) o kalitede bir merkez orta sahamız olmadı maalesef..Hatta daha ileri götüreyim bu adam sağlıklı olabilseydi bizde melo kadar katkı saglayabilirdi..Belki sahaya Melonun koyduğu karakteri koyamazdi ama Leminanin topla ilişkisi Melodan daha iyi gibiydi..
Nzonzi-lemina-seri bugün bile çoğu Avrupa takımınin bir araya getiremeyecegi kadar kaliteli bir 3luydu maalesef hiç faydalanamadik üstelik bize geldikleri yaşları da gayet idealdi..

Trabzon istanbulda izmir takımıyla maç istiyor - oluyor (sanki anadoluda stad / yer kalmadı - nedenide kendi taraftarının sahada bir şey bırakmamış olması)
Trabzon istanbulda kutlama eventi için alan istiyor - oluyor
Trabzon kendi standinda kutlama yapacak - min 350 TL bilet ile gene gelir sağlıyor.

Satış anlamında akıllı işler ama GINA geldi.

Seneye 6 ya da 7inci olacak bu takım. Na şimdiden yazdım buraya.

Bazen leminayi ben mi abartiyorum diyorum.. Melodan sonra (Fernando da dahil) o kalitede bir merkez orta sahamız olmadı maalesef..Hatta daha ileri götüreyim bu adam sağlıklı olabilseydi bizde melo kadar katkı saglayabilirdi..Belki sahaya Melonun koyduğu karakteri koyamazdi ama Leminanin topla ilişkisi Melodan daha iyi gibiydi..
Nzonzi-lemina-seri bugün bile çoğu Avrupa takımınin bir araya getiremeyecegi kadar kaliteli bir 3luydu maalesef hiç faydalanamadik üstelik bize geldikleri yaşları da gayet idealdi..
O dönemdeki şöyle bir sıkıntı var üçü de aynı mevkide oynamak isteyen farklı tipte oyunculardı, Sene başında Nzonzi ile başladık ama sezon genelinde Lemina sakatlık yaşamadığı maçlarda bayağı net katkı verdi. Zaten sonrasında Fatih Terim in o Seri yi kullandığı rol ile birlikte bir pas oyununa geçiş yapmıştık ki Fatih Terim in son dönemine kadar da o arayış devam etti

Lemina dediğin gibi topla ilişkisi çok iyiydi hani bazen kendi ceza sahamızın içinde çalım atardı, tek başına dribling ile rakibin içine dalardı inan zerre korkmuyordum emindim o istediğini yapacağından. Şimdi Taylan Berkan Cicaldau önlerindeki adama pas atabilirse şükrediyorum

UEFA, 2024 yılı itibariyle Şampiyonlar Ligine katılma hakkı elde edemeyen 2 takıma yer verecek. Bu 2 takım Şampiyonlar Ligine katılamayan ve en yüksek katsayıya sahip takımlar olacak.

O seneki katsayıysa güzel olmuş; eğer 5 yıllık falansa bir anlamı yok.

Ben değerli oyuncularımızdan uzun sözleşmesi olanları tutmaktan yanayım.

M.Mohamed, Aanholt, Berkan, Taylan, Luyindama, Diagne, Cicaldau (belki Morutan) gibi oyuncuları uygun fiyatlara elden çıkartmak daha doğru olur. Buradan elde edilecek gelir düşük de olsa doğru hamlelerle takım güçlendirilebilir. Altyapı ve yerli/gurbetçi takviyeleriyle de sezona bomba gibi girilebilir. Tabi gençlerle çalışmayı bile iyi bir taktisyen hoca şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt