GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan yine etkileşim almış, baktı Galatasaray iyi gidiyor, haber de yok ortada, bir icardi haberi salmış

Sistem hakemler degismese bu benim son yayinci kurulusa para ödedigim sezon olacak. Iptal edecegim, enayimiyiz lan biz para öde tiyatro izle. Almanya ingiltere ligine öder orayi izlerim.

ersun’u kovmuş Alanya

farioli’de hazırlık maçında bize yenilince gitti. Ersun da aynı şekilde

bize yenilen teknik direktörler kovulur bu haftalarda

YA OLUM BU NE GULMEKTEN YARILDIM AHAHAHAHAHAH
Screenshot_9.webp

Şu laf kesin doğru yav, özellikle o tezahürat sonrası feneri iyice kollamaya basladilar

Şu laf kesin doğru yav, özellikle o tezahürat sonrası feneri iyice kollamaya basladilar

Ne saçma bir görüş. Hiç bir kulüp tek bir anlayışı temsil edemez. Fenerbahçe camia olarak oldum olası hükümetle en yakın takım. Şike sürecinde de bunu gösterdiler. Makyajlı muhalif imajları aklı başında insana sökmez. Sezon başından beri kollanıyor bu takım.

Ne saçma bir görüş. Hiç bir kulüp tek bir anlayışı temsil edemez. Fenerbahçe camia olarak oldum olası hükümetle en yakın takım. Şike sürecinde de bunu gösterdiler. Makyajlı muhalif imajları aklı başında insana sökmez. Sezon başından beri kollanıyor bu takım.

Görüş saçma ama saçma olması onu yanlis yapmıyor hocam, elbette taraftarlik üzerinden siyasi çıkarım yapmak doğru değil ama algı ne ? Takım aylardır dograniyor, hükümet destekçisi ultraslan tek söz söyledi mi ? Yok agizlarini bile acmadilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt