GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmaj

Herşey paraya bakmaz.
Öyle ciddi bir imaj kaybı olacağını düşünmüyorum. Yıllık 20 milyon euro sadece stad ismi tarihin en büyük sponsorluğu bu ha tabi bence haberler abartı olduğunu düşünüyorum böyle bir teklif olsa çoktan imzalanırdı, pazarlık falan uğraşılmazdı. Bu arada bundan bağımsız imajımız varda ne oluyor dışardan sponsor gelmeyince bir şeye yaramıyor. Ülkemizin ve ligimizin imajı zaten bizim imajımızı da geri çekiyor bir hayli.

O paraya Beşiktaş komple satın alınır.

Öyle ciddi bir imaj kaybı olacağını düşünmüyorum. Yıllık 20 milyon euro sadece stad ismi tarihin en büyük sponsorluğu bu ha tabi bence haberler abartı olduğunu düşünüyorum böyle bir teklif olsa çoktan imzalanırdı, pazarlık falan uğraşılmazdı.
Yıllık 20 milyon euroyu rüyamızda verirler. Ruslar ile hiç bir sekilde önümüzdeki dönem -bir süreliğine - ilişki içinde olmamak gerek şu savaş zımbırtısı bitene kadar. İmaj kaybi bal gibi olur Avrupalılar bu tarz şeyleri önemsiyor çünkü. Bunu Avrupa'da yaşayanlar daha iyi bilir.

Yıllık 20 milyon euroyu rüyamızda verirler. Ruslar ile hiç bir sekilde önümüzdeki dönem -bir süreliğine - ilişki içinde olmamak gerek şu savaş zımbırtısı bitene kadar. İmaj kaybi bal gibi olur Avrupalılar bu tarz şeyleri önemsiyor çünkü. Bunu Avrupa'da yaşayanlar daha iyi bilir.
Avrupalıların bize bir faydasını görmedik ki. O yüzden bir kayıp olmaz demek istemiştim sonuçta sponsorluk falan vermiyorlar. Ben de zaten 20 milyon yıllık veriyorlarsa dedim yoksa bence de vermezler Schalke'ye bile bu parayı vermiyorlardı zaten. O yüzden sana katılıyorum eğer astronomik bir teklif vermezlerse ilişki içinde olmamak en doğrusu.
Bundan bağımsız yönetimden de artık gelecek senen için özellikle Özbek, Öztürk, Özgörkey sponsorluk konusunu çözmeli artık. Bu sene sınıfta kaldılar bu konuda.

Avrupalıların bize bir faydasını görmedik ki. O yüzden bir kayıp olmaz demek istemiştim sonuçta sponsorluk falan vermiyorlar. Ben de zaten 20 milyon yıllık veriyorlarsa dedim yoksa bence de vermezler Schalke'ye bile bu parayı vermiyorlardı zaten. O yüzden sana katılıyorum eğer astronomik bir teklif vermezlerse ilişki içinde olmamak en doğrusu.
Bundan bağımsız yönetimden de artık gelecek senen için özellikle Özbek, Öztürk, Özgörkey sponsorluk konusunu çözmeli artık. Bu sene sınıfta kaldılar bu konuda.
CL'ye katilabilirsek daha kolay sponsor bulunur ama ön elemeler hiç kolay olmayacak. Avrupa'da istikrar önemli bu yüzden.

Ruslardan ziyade aslında Çinliler ile anlaşmak lazım artık asıl para onlarda. Şöyle Xiaomi falan ne bilem.

Ruslarla is birligi yapiyorsun diye ekstradan para veriyorlar herhalde. Savas bittiginden sonra, Besiktas bu durumda bile Gazpromla imza atti diye sözlesmeyi uzatirlarsa sasirmam.

Beşiktaş'ın bir imajı yok ki, neyi kaybedecek ?

Sacha Boey.. Sezonun başından bu yana olduğu gibi yine üst level ve harika bir performans kesinlikle. Ligin kıyaslanmayacak derecede üstünde bir bek oyuncusu. Fransa Milli Takımı çanları fazlasıyla çalıyor diye düşünüyorum çünkü bu performans bizim Şampiyonluk kilitlerimizden biri oldu ve Elimizde tutmak çok zor her EPL takımında oynar. Harikaydın Adekugbeyle sağlı sollu.. Atanamayan Trentim benim.
bnxt5l.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öz Maestrom Sergio Oliveira! Harika bir performans her zaman ki gibi. Zaten böylesine kaliteli ve böylesine büyük bir oyuncudan başka bir performans beklemez ve görmeyiz. Torreira ve Mertensin harika oyununda çok iyi köprü oldu zaten bu adamın olayı bu. Senelerce Porto ve Roma formasıyla Şampiyonlar Ligi ve Serie A ile Portekiz Liginde yaptıklarından daha güzel işler yaptı ve yapmaya devam edecek bizimle.. Bravo Çingenem devam böyle
-qipun9.webp

Ve Sahanın adamı Dries Mertens! Harika bir gol, en az gol kadar harika bir asist ve yine yaşının çok üzerinde bir dinamizm ve performansla oynadı kesinlikle. Takımın Lideri benim için. Kariyerini Napoli ve Belçika Milli Takımında özellikle Sarri döneminde Santrafor olarak geçirmiş bir adamdan harika bir 10 numara ve orta saha yarattık. Çok özverili ve sahanın her yerindeydi, mücadeleden hiç kaçmadı. Skor olarakta son derece iyi bir tablo yakaladı 1 gol 1 asistle. Komutan!
InCollage_20230419_032825380.webp

Kaptanım Fernando Muslera.. Bazen Allahın diğer takımlar ve rakiplere ciddi haksızlık yaptığını düşünüyorum seni görüp seni izledikçe. 11 senedir her maç daha da üstüne koyarak her maça her sezona damga vurmak nedir be adam? Tartışmasız Dünyanın en iyi kalecisi ve Lige gelmiş geçmiş en iyi kalecisi hic tartışmaya bile girmeyelim. Lazio 10 senedir diyodur biz ne yaptık diye. İyi ki varsın Kapom benim
20230419_120926.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt