GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koç olduğu müddetçe adil rekabet olmayacak. Saha dışında herkesi kontrol altına alıyor. Temiz bir Türk futbolu için bu adamın gitmesi şart
alakası yok istedigini yapsın ,biz satın alamasakta susarak dahada ekmegıne yag sürüyoruz ,hukuk gücü var sonuc cıkmasa dahi dava dahi acmıyoruz o derece aciziz ki bu koç yokkende böyleydi
bu herifinde mutlaka zayıf karnı vardır onları kollayıp konusmalar yapılmalıydı
kaybedecek hiçbirşey yok hiçbirşey fakat susarak sampiyonluk verilirse maddi manevi bunun hesabını kimse veremez bizden

Barcelona‘ya bile maliyeti fazla geliyorsa biz nasıl alacak mışız ?

Altındaki yorumlarda herifler tarzını beğenmiyor firminonun gelmesin felan diyorlar:D
Messi’yi getirecekler normal. Bu arada aynı kalitedeki Aubameyang’dan katkı falan alamadılar, bizde nasıl Anadolu forvetleri iş yapamıyorsa bunlarda da first class değilse iş yapmıyor. Doğru düşünüyorlar
Barcelona‘ya bile maliyeti fazla geliyorsa biz nasıl alacak mışız ?
Maaş olayı değilde adamların belli bir maaş sınırları var. Bizim alacağımızı sanmıyorum ama Barça Messi’yi getirmek için kullanacak, bunun için de La Liga’dan 4 transfer için özel izin alacaklar. La Liga marka değeri düştüğü için izin verecek bence. Zaten Lewa-Messi kuran bir takıma Firmino ihtiyacı yok. İlk haber çıktığında inanmamıştım o yüzden.

Messi’yi getirecekler normal. Bu arada aynı kalitedeki Aubameyang’dan katkı falan alamadılar, bizde nasıl Anadolu forvetleri iş yapamıyorsa bunlarda da first class değilse iş yapmıyor. Doğru düşünüyorlar

Maaş olayı değilde adamların belli bir maaş sınırları var. Bizim alacağımızı sanmıyorum ama Barça Messi’yi getirmek için kullanacak, bunun için de La Liga’dan 4 transfer için özel izin alacaklar. La Liga marka değeri düştüğü için izin verecek bence. Zaten Lewa-Messi kuran bir takıma Firmino ihtiyacı yok. İlk haber çıktığında inanmamıştım o yüzden.
Firminoyu kim alır sence?

Premier ligde iş yapan adam İspanya'da hele hele iş yapar

Premier ligde iş yapan adam İspanya'da hele hele iş yapar
Premier Ligde iş yapma mevzusu değil ki. Adamlar Liverpool ile rekabet etmek, hatta Liverpool’dan daha iyi bir takım ama bu sene Liverpool’da yedek seneye kadroda düşünülmeyen adamı kadroya katmaları isteniyor. Senin Serdar Dursun getirmen gibi bir şey onlar için

Premier Ligde iş yapma mevzusu değil ki. Adamlar Liverpool ile rekabet etmek, hatta Liverpool’dan daha iyi bir takım ama bu sene Liverpool’da yedek seneye kadroda düşünülmeyen adamı kadroya katmaları isteniyor. Senin Serdar Dursun getirmen gibi bir şey onlar için
O liverpolun malligi biraz

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk: "Karagümrük maçı zor olmayacak. Ben ellerimi kavuşturup keyif ile maçımı seyredeceğim. Zor olacak bir maç değil

Yasaklı site paylaşmış ama beyaz futbola konuşmuş galiba, biri şunu sustursun

BJK taraftarı bizimle oynayacakları maça ithafen tezahürat mı yapmış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt