GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaşadığımız tüm haksızlıklar ve zorluklar inanılmaz bir sevinç yumağının öncüsü olacak.

Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz, dayanın ve sabredin. Yaklaşıyor arkadaşlar...
nerede kalmıştık ?

tarihin en can acıtıcı , en kudurtucu, en yıpratıcı, en zıbartıcı şampiyonluğu geliyor...

recep uçar boşa çıkmış. avcı bir yere yamanmadan teknik kadroya katmamız faydamıza olur

umarım dogru degildir ama 8jk stat sponsorlugu icin gazpromla anlasmıs diyorlar hemde cok iyi paraya

biz nasıl bulamıyoruz yabancı sponsor

AZ Alkmaar Uefa Youth League şampiyonu olmuş, ufacık kentin ne biçim altyapısı var.. gelde imrenme. Çok mu zor heriflerin sistemini uygulamak
Evet çok zor. Çünkü sadece kulübün uygulaması ile bitmiyor iş, oranın yaşam tarzı, eğitimi yine ülkenin alım gücü sayesinde oyuncularının yediği besin gibi ülkece + yazan bir çok etkenler var.

Evet çok zor. Çünkü sadece kulübün uygulaması ile bitmiyor iş, oranın yaşam tarzı, eğitimi yine ülkenin alım gücü sayesinde oyuncularının yediği besin gibi ülkece + yazan bir çok etkenler var.
Renktaş altyapıdaki yeteneklerin alım güçleri ve yediklerini idare edemeyecek durumda mıyız. Bizim kulübün maddi durumu/marka değeri katlar onlarınkini… Elbette düğmeye basmayla olmuyor bu işler ama ne bileyim altyapı sorumluluları, taktisyenleri, psikologları, eğitim stilleri, antrenman proğramları bunlardan ders çıkarıp adımlar atamaz mıyız gelecek adına? Sonuçta atom parçalamıyorlar orada

Renktaş altyapıdaki yeteneklerin alım güçleri ve yediklerini idare edemeyecek durumda mıyız. Bizim kulübün maddi durumu/marka değeri katlar onlarınkini… Elbette düğmeye basmayla olmuyor bu işler ama ne bileyim altyapı sorumluluları, taktisyenleri, psikologları, eğitim stilleri, antrenman proğramları bunlardan ders çıkarıp adımlar atamaz mıyız gelecek adına? Sonuçta atom parçalamıyorlar orada
Alt yapıdaki oyuncular sonuçta kulüpte yatılı kalmıyor hocam. Ailelerin ekonomik durumu yine eğitim durumu ve bakış açısı çok şey değiştiriyor. Tabi ülkenin durumuna rağmen bizim daha fazla oyuncu çıkarabilmemiz lazım bizde ciddi gerideyiz bu konuda. Sonuçta illa en iyi alt yapı olmamızı bekleyende yok senede 2 tane A takıma oyuncu da çıkartmalıyız yani. O da işte Erden beyin anlattığı proje iyi bir şekilde hayata geçerse bu seviyeye gelebileceğimizi düşünüyorum 2-3 yıl içinde tesislerle birlikte.

Kaleci almisiz bize yakin olan muhabir acikladi az önce bi space odasinda. Ismini vermedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt