Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.158
- 48.985
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten ön elemeler var son güne 1 tane fırsat transferi tarzı transfer dışında transfer bırakamayız bu sene. Gidecekler gelecekler bu sene de ciddi hareketli geçecek diye düşünüyorum. Sacha, Nelsson 40 milyon kazandırır onlar dışında Dubois, Midtsjö'nün de ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Ross kiralık gidecektir, Yusuf'tan emin değilim zaten Mata, Gomis, Okan K., Adekugbe kesin gidiyorlar. 2 sağ bek(Duboiş ve Turap'ın durumuna göre 2), sol bek, stoper, 8 no, 10 no, santrafor baktığımızda İcardi ve Rashica hariç 6-7 transfer yapma ihtimalimiz yüksek giden ve kalanlara göre değişir tabi sayı.Bu sene sıfırdan kadro yapmayacağımız için daha aklı selim transfer dönemi geçirmemiz gerekiyor. Son gün paldır küldür 3-5 adam olmaz. Timur işi sağlam tutacaktır
Batuhan kirada devam edebilir. Okan kalsın derim. 1-2 dişe dokunur yerli almaya bakılmalı. Mert Müldür'ü alırsak Dübüa reise gelecek teklifler değerlendirilebilir.Zaten ön elemeler var son güne 1 tane fırsat transferi tarzı transfer dışında transfer bırakamayız bu sene. Gidecekler gelecekler bu sene de ciddi hareketli geçecek diye düşünüyorum. Sacha, Nelsson 40 milyon kazandırır onlar dışında Dubois, Midtsjö'nün de ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Ross kiralık gidecektir, Yusuf'tan emin değilim zaten Mata, Gomis, Okan K., Adekugbe kesin gidiyorlar. 2 sağ bek(Duboiş ve Turap'ın durumuna göre 2), sol bek, stoper, 8 no, 10 no, santrafor baktığımızda İcardi ve Rashica hariç 6-7 transfer yapma ihtimalimiz yüksek giden ve kalanlara göre değişir tabi sayı.
Bize bir 8 lazim cift yonlu bu sekilde zaniyi 10 yapar ondan da skor katkısı alırız. Torreira ve 8 cift yonlu sekiz zani nin tum kuvvetini hucum olarak sarf etmesini saglar.
Okan kendi gitmek istiyor sanırım sürekli oynayacağı bir takıma. İyi planlama ve hızlı aksiyon gerekli ön eleme oynayacağımız için.Batuhan kirada devam edebilir. Okan kalsın derim. 1-2 dişe dokunur yerli almaya bakılmalı. Mert Müldür'ü alırsak Dübüa reise gelecek teklifler değerlendirilebilir.
Keşke zani yerine lozano alsaydık.Lozano harika bir oyuncu keşke gelse
Aynen öyle bilmem kaç yol önce lozanoyu da burada ben yazdımKeşke zani yerine lozano alsaydık.
2 orta saha lazım. 1 tane box to box, diğeri pasör.Sergio gidecekse mantıklı ama bize farklı tipte de 8 lazım
Şampiyon olamadıkları için, şampiyon matematiksel olarak belli olduğu gün 2 tane transfer açıklamazlarsa çanlar Ali Koç için çalar. Ali Koç taraftarının huyunu bildiği için transferle koltuğunu koruma peşinde.Fb livakovic zaha kent crkiyomus