- 1 Ağustos 2014
- 63.806
- 74.990
- 4.338
Nelson u nasıl tutacağız takımda
Para eden iki topcudan biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu eleman olası Boey satışında ikamesi olur mu. Premier Lig gurmeleri izlemiştir elbet;
![]()
Djed Spence - Oyuncu profili 25/26
Djed Spence, 25, İngiltere ➤ Tottenham Hotspur, 2022'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 9 Ağu 2000, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
ikizi mi buBu eleman olası Boey satışında ikamesi olur mu. Premier Lig gurmeleri izlemiştir elbet;
![]()
Djed Spence - Oyuncu profili 25/26
Djed Spence, 25, İngiltere ➤ Tottenham Hotspur, 2022'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 9 Ağu 2000, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Eğer potansiyeli varsa ucuza çözüp parlatıp İngilizlere kitlenebilir gibi geldi. Kendi topçularına para yığmada cömertlerdir.prömiyer ligde 3 dk oynamışama bazı cliplerini görmüştüm championşipteyken. hücm yönü kuvvetli biri
Baya benziyor.ikizi mi bu

Hayret japon topcuya ben gibi gıcık kapmissin. Bu arada Boey seni çok seviyorduBoeyi çok sevmem de tomiyasu denen avelden on kat iyi topcudur
Barış yeterHayret japon topcuya ben gibi gıcık kapmissin. Bu arada Boey seni çok seviyordu
Bu transfer muhabbetleri inş nelson ve boeyi etkilemez
Umarım yalandır. Hiç beğenmedim bu sezon Napoli'de. Tank gibi adam.