GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatta Zaniolo-Rashica(bonservisi alınır)-Kerem-Barış-Yunus var. Az sürede çok iş başaracak, dar alan becerisi olan biri lazım, Di Maria uyuyor. Sıkıntı asıl ihtiyacımızın sol kanat olması bence.

central midfield diom
Dribblingci skorer orta sahanın defansif yanı iyi olanı dünyada yok gibi. Bruno Guimaraes var. Pogba var sağlığı büyük soru işareti savunmayı da saldı iyicene. Ndombele böyle olacak gibiydi ama tembel çıktı. Zambo Anguissa var seviyemizin maalesef çok üstünde. Kovacic var bi de o da bize düşmez.
Türk sayiliyor yav Kerem öyle biliyom
Yanlış biliyon MT tercihini kuraldan sonra yapan yabancı sayılıyor. Adam 2017'de Alman olmuş

Kanatta Zaniolo-Rashica(bonservisi alınır)-Kerem-Barış-Yunus var. Az sürede çok iş başaracak, dar alan becerisi olan biri lazım, Di Maria uyuyor. Sıkıntı asıl ihtiyacımızın sol kanat olması bence.
Keremi forvet arkasına serbes oynattirip oraya oyuncu almak lazım.

Dribblingci skorer orta sahanın defansif yanı iyi olanı dünyada yok gibi. Bruno Guimaraes var. Pogba var sağlığı büyük soru işareti savunmayı da saldı iyicene. Ndombele böyle olacak gibiydi ama tembel çıktı. Zambo Anguissa var seviyemizin maalesef çok üstünde. Kovacic var bi de o da bize düşmez.

Yanlış biliyon MT tercihini kuraldan sonra yapan yabancı sayılıyor. Adam 2017'de Alman olmuş

Harbiden bektasfield

Florya reha merkezine ndombele ye davet edelim

torreira - ndombele cok iyi duruyo

@Umut Işık
@Hasan Bekir

Harbiden bektasfield

@Umut Işık
@Hasan Bekir
Büyük hayranıyım. Bayıla bayıla izlerdim o Ndombele - Auoar orta sahasını. CL'de City orta sahasını maymun etmişlerdi. İkisi de saldı komple.

Biz bunu adam eder miyiz, emin değilim maalesef. Bunun yanına tatlı-sert bir Paris banliyösünde büyümüş ağabey lazım. Bizim takımda böyle bir figür yok ki

Harbiden bektasfield

@Umut Işık
@Hasan Bekir
Ndombele bonservisle olacaksa alırım kiralıksa almam. Torreira 5-6 yıl desek yanına da kalıcı biri lazım her sene baştan orta saha aramamak daha iyi olur uyum artarsa başarı da artar.

Keremi forvet arkasına serbes oynattirip oraya oyuncu almak lazım.
Ön alan presini Mertens ile başlatıyoruz, Kerem savruk pres konusunda. Çok olumlu bakmıyorum. Kreatif kanat lazım ama nicelik olarak fazlayız o bölgede. Nasıl çözeriz bilmiyorum. Az süre alacak yaşlı bir oyuncuya olumluyum bu yüzden

Ön alan presini Mertens ile başlatıyoruz, Kerem savruk pres konusunda. Çok olumlu bakmıyorum. Kreatif kanat lazım ama nicelik olarak fazlayız o bölgede. Nasıl çözeriz bilmiyorum. Az süre alacak yaşlı bir oyuncuya olumluyum bu yüzden
Bence yapabilir ya o işi. Ben orda daha etkili olacağını düşünüyorum

Bence yapabilir ya o işi. Ben orda daha etkili olacağını düşünüyorum
Kanatta oynatırken ortaya geldiğinde demarke top aldığı için çok etkili ama forvet arkası oynattığımızda demarke olmayacak, hızlı çıkarken baskı altında kaptırdığı toplar ortada. Çok kötü oynamaz ama kanatta kesinlikle daha başarılı olacaktır kanaatindeyim

Kanatta oynatırken ortaya geldiğinde demarke top aldığı için çok etkili ama forvet arkası oynattığımızda demarke olmayacak, hızlı çıkarken baskı altında kaptırdığı toplar ortada. Çok kötü oynamaz ama kanatta kesinlikle daha başarılı olacaktır kanaatindeyim
Kanatta bileklerine daha hakim oyuncu istiyorum.

Kanatta bileklerine daha hakim oyuncu istiyorum.
Ben de istiyorum ama bölgemiz şişik. Ayrıca Kerem’in rekabete girip bir üst segmente kendini atması için de iyi olacaktır. Ya potansiyeli yüksek genç birisini almak lazım, ya da yaşlı birisini. Ortası yok bence, kalite anlamında ise Kerem kalitesinde olmalı en az.

25015.webp
23233.webp

👀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt